Beoordelingen van Brasserie Albert

392 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
392 beoordelingen
datum score
Martin
Beoordeeld op: 22/03/2020
Martin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Mooie rustige locatie, lekker vers en huisgemaa...

Mooie rustige locatie, lekker vers en huisgemaakt eten alleen spijtig dat er geen vers geslagen slagroom wordt gebruikt voor de Irish coffee.Vrij vlotte bediening .

Patrick
Beoordeeld op: 14/03/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

vroeger waren de kaaskroketten huisgemaakt...

vroeger waren de kaaskroketten huisgemaakt en zeer lekker ,maar spijtig genoeg nou niet meer zelfgemaakt maar groothandelkroketten spijtig. Hopelijk is het geen nieuwe trend voor de andere gerechten . Ik ben een vaste klant .

Kim
Beoordeeld op: 13/03/2020
Kim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Dit was ons 2e bezoek aan Albert en wederom...

Dit was ons 2e bezoek aan Albert en wederom zijn we enorm tevreden naar huis gegaan. De service is fenomenaal. Vriendelijk en hulpvaardig met dat tikkeltje extra. En het belangrijkste, we hebben uitstekend gegeten! Als apero gestart met de mini garnaalkrokettjes. Die smaken geweldig! Als hoofdgerecht de gestoomde kabeljauwfilet, die was om uw vingers af te likken. En de sol meunière was om te smullen. Wij komen bij ons volgende bezoek aan Oostende zeker terug!

Ronny
Beoordeeld op: 10/03/2020
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Mooi kader, vriendelijk personeel, lekker eten...

Mooi kader, vriendelijk personeel, lekker eten

Didier
Beoordeeld op: 08/03/2020
Didier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Souper délicieux et personnels au top...

Souper délicieux et personnels au top

Rudy
Beoordeeld op: 06/03/2020
Rudy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, prima en vriendelijke service!...

Lekker eten, prima en vriendelijke service!

placeholder
Joannes
Beoordeeld op: 04/03/2020
Joannes beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten, vriendelijke bediening en aangenam...

lekker eten, vriendelijke bediening en aangename sfeer

John
Beoordeeld op: 01/03/2020
John beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Schitterende bediening!!...

Schitterende bediening!!

sabina
Beoordeeld op: 29/02/2020
sabina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Geweldig lekkere gerechten. Eerlijke keuken...

Geweldig lekkere gerechten. Eerlijke keuken zonder te veel liflafjes. Geweldige bediening volgens de regels van de etiquette. Kortom een aanrader.

John
Beoordeeld op: 29/02/2020
John beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke en proffesionele...

Lekker eten, vriendelijke en proffesionele bediening, eerlijke prijs. Top!!

datum score