Beoordelingen van Bistro Belle De Jour

413 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
413 beoordelingen
datum score
Laurent
Beoordeeld op: 16/02/2020
Laurent beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Top zoals altijd...tof kader, goei bediening...

Top zoals altijd...tof kader, goei bediening en lekker eten... veel volk en niet lang moeten wachten... TOP

Fabienne
Beoordeeld op: 10/02/2020
Fabienne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekkere, verse gerechten, vriendelijke bedienin...

Lekkere, verse gerechten, vriendelijke bediening, mooi interieur en toch ongedwongen sfeer!

frederik
Beoordeeld op: 10/02/2020
frederik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten in een mooi kader en met uitstekend...

Lekker eten in een mooi kader en met uitstekende bediening.

Berthe
Beoordeeld op: 09/02/2020
Berthe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekker en fijne bediening...

Zeer lekker en fijne bediening

dymphie
Beoordeeld op: 09/02/2020
dymphie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super lekker eten in fantastisch kader, geweldi...

Super lekker eten in fantastisch kader, geweldig!

Evelien
Beoordeeld op: 31/01/2020

Hartelijk onthaal, mooi kader, heerlijk gerecht...

Hartelijk onthaal, mooi kader, heerlijk gerechtje

Dominique
Beoordeeld op: 26/01/2020
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Kaart was te beperkt in keuze.Wel mooie zaak...

Kaart was te beperkt in keuze.Wel mooie zaak en vriendelijke bediening,zeker van de kok.

Renaat
Beoordeeld op: 19/01/2020
Renaat beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Alles vers, goede sfeer, originele inrichting....

Alles vers, goede sfeer, originele inrichting.

hilde
Beoordeeld op: 16/01/2020
hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie inrichting, heel lekker eten, persoonlijk...

Mooie inrichting, heel lekker eten, persoonlijke bediening én goeie muziek! We kijken al uit naar een volgend bezoekje.

Olga
Beoordeeld op: 05/01/2020
Olga beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten werd lauw opgediend en was bijgevolg...

Het eten werd lauw opgediend en was bijgevolg koud voor we gedaan hadden. Jammer. De smaken waren wel goed.

datum score