Beoordelingen van Il Gusto Di Sorrento

109 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
109 beoordelingen
datum score
M
Beoordeeld op: 25/09/2022
M beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

In een Italiaans restaurant in Vlaanderen word...

In een Italiaans restaurant in Vlaanderen word je in het Frans begroet en bediend. Te arrogant om zelfs het woord Goedenavond te leren.

Marly
Beoordeeld op: 24/09/2022
Marly beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Tafeltjes aan elkaar geplakt. Bediening in...

Tafeltjes aan elkaar geplakt. Bediening in ‘t Frans

Alyssa A.
Beoordeeld op: 15/09/2022
Alyssa A. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super lekker, voorgerecht was fenominaal. Toffe...

Super lekker, voorgerecht was fenominaal. Toffe bediening, prachtig zicht op zee.

Rudi
Beoordeeld op: 11/09/2022
Rudi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede bediening en lekker eten. Top...

Goede bediening en lekker eten. Top

Ria
Beoordeeld op: 11/09/2022
Ria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker gegeten en vriendelijke bediening een...

lekker gegeten en vriendelijke bediening een echte aanrader

Luc
Beoordeeld op: 05/09/2022
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Kwaliteit eten.en vriendelijkheid personeel...

Kwaliteit eten.en vriendelijkheid personeel

Marc
Beoordeeld op: 21/08/2022
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Zoals altijd, super lekker! Top sfeer, typisch...

Zoals altijd, super lekker! Top sfeer, typisch Italiaans Zéér vriendelijk en super bediening. We zijn daar al dikwijls geweest en zullen er nog veel gaan!

Inge
Beoordeeld op: 19/08/2022
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het was er erg druk. Daardoor liep de bediening...

Het was er erg druk. Daardoor liep de bediening nogal chaotisch. De pizza van onze zoon kwam later dan de rest van het eten. Het eten was lekker maar de porties waren aan de kleine kant.

Els
Beoordeeld op: 13/08/2022
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijk - veel humor - altijd ambiance...

Heel vriendelijk - veel humor - altijd ambiance - lekkere pizza’s- suggesties van de chef zijn top -

Sanne
Beoordeeld op: 04/08/2022
Sanne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer, zeer, zeer lekker eten....

Zeer, zeer, zeer lekker eten.

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan