Beoordelingen van Muccka

26 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
26 beoordelingen
datum score
Jonckers
Beoordeeld op: 25/09/2022
Jonckers beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Restaurant très bien situé avec une très belle...

Restaurant très bien situé avec une très belle terrasse chauffée. L'accueil est chaleureux , les plats sont à la hauteur d'un resto gastronomique et copieux.

Heidi
Beoordeeld op: 14/09/2022
Heidi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Op een doorsnee weekdag hebben we heerlijk...

Op een doorsnee weekdag hebben we heerlijk gegeten bij Muccka. Voor mijn keuze van een etablissement ben ik afgegaan op de mening van andere klanten en die waren echt terecht. een eerder kleine kaart maar dan denk ik de kwaliteit zal dan des te beter zijn. En ja hoor... wij hadden gekozen voor Superfood salade, quinoa, bulgur, linzen, avocado en biokip. bij aankomst van het bord dachten we "oei dit is weinig" maar vlug hebben we onze menig herzien toen het bord leeg was. Het was heerlijk, meer dan voldoende en hebben de ganse nm geen honger gehad. Dus het was zeker zijn naam "superfood" waardig! Ook voor de bediening een grote pluim. Een hele lieve vriendelijk ober en ook de dame was super lief. Toen we terug eens werden geconfronteerd met ons typisch Belgische regenweer kreeg ik zelf een paraplu aangeboden om nog even de winkelstraten in te gaan. Ik mocht deze terug brengen wanneer het paste...zo eerlijk als ik ben en ook omdat het zo lieve vriendelijke mensen waren heb ik deze terug gebracht en heb ik met veel plezier een paar regendruppels naar de auto getrotseerd!

Nadia
Beoordeeld op: 13/09/2022
Nadia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke bediening, lekker eten....

vriendelijke bediening, lekker eten.

Lieve
Beoordeeld op: 12/09/2022
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijk personeel. Super lekker zoals altij...

Vriendelijk personeel. Super lekker zoals altijd. Heerlijke wijn.. gezellig. Voor herhaling vatbaar.

Els
Beoordeeld op: 29/08/2022
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Lekker eten. Goede bediening met vriendelijk...

Lekker eten. Goede bediening met vriendelijk personeel.

Gerrit
Beoordeeld op: 30/07/2022
Gerrit beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

zeer goede bediening , eten is er zeer lekker!!...

zeer goede bediening , eten is er zeer lekker!!!

Heidi
Beoordeeld op: 17/07/2022
Heidi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten Meneer des huizes was...

Heel lekker gegeten Meneer des huizes was jammer genoeg nors en leek boos. De drie vrouwen waren super vriendelijk.. dus zeker een aanrader!!!

Patsy G.
Beoordeeld op: 27/06/2022
Patsy G. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer vriendelijk, lekker eten. Aanrader...

Zeer vriendelijk, lekker eten. Aanrader

luce
Beoordeeld op: 12/06/2022
luce beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten op het terras met vriendeli...

Heel lekker gegeten op het terras met vriendelijke bediening.

Luc
Beoordeeld op: 05/06/2022
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker!...

Lekker!

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan