Beoordelingen van Bacchus

668 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
668 beoordelingen
datum score
viviane
Beoordeeld op: 10/03/2020
viviane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was ,zoals altijd, zeer lekker!...

Het eten was ,zoals altijd, zeer lekker!

Martine
Beoordeeld op: 10/03/2020
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Mooi kader. Snelle en vriendelijke bediening...

Mooi kader. Snelle en vriendelijke bediening en lekker eten. Een ontdekking! En bovendien open op maandag!

Schelkens
Beoordeeld op: 09/03/2020
Schelkens beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

het is er overheerlijk vriendelijke bediening...

het is er overheerlijk vriendelijke bediening

tony
Beoordeeld op: 09/03/2020
tony beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekker culinair eten, en goede vriendelijk...

Zeer lekker culinair eten, en goede vriendelijke bediening. Een echte aanrader.

marina
Beoordeeld op: 08/03/2020
marina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

perfecte balans tussen prijs en kwaliteit onged...

perfecte balans tussen prijs en kwaliteit ongedwongen sfeer en dicht bij huis je kan een aangepast wijntje nemen per glas = top !!

Pieter
Beoordeeld op: 07/03/2020
Pieter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij hebben de tafel gekregen die wij gereservee...

Wij hebben de tafel gekregen die wij gereserveerd hadden. Personeel is heel vriendelijk en werkt heel hard en verdient een pluimpje. Het eten was heel lekker, klein minpuntje. Er mochten een beetje meer garnaaltjes bij de tongfiletjes geserveerd worden om het volmaakt te maken.

Guy
Beoordeeld op: 03/03/2020
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit uitstekend, zeer gevarieerde...

Prijs/kwaliteit uitstekend, zeer gevarieerde menu's die ons erg aanspreken ! houden van afwisseling

Ingrid
Beoordeeld op: 02/03/2020
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Hele goede service,pure keuken zeer lekker...en...

Hele goede service,pure keuken zeer lekker...en vriendelijke bediening .

YVE
Beoordeeld op: 28/02/2020
YVE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Weeral super lekker gegeten, in een gezellig...

Weeral super lekker gegeten, in een gezellig kader, goede service en vriendelijke bediening. Top-avond !

Ive
Beoordeeld op: 28/02/2020
Ive beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer fijn keuken en goede bediening...

Zeer fijn keuken en goede bediening

datum score