Beoordelingen van Gastro Henri

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
datum score
Peter
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 16/03/2020
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

leuke locatie, mooi concept en goede kwaliteit,...

leuke locatie, mooi concept en goede kwaliteit, top

Marc
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/03/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Verassend lekker, is voor herhaling vatbaar....

Verassend lekker, is voor herhaling vatbaar.

Vanhauwaert
Beoordeeld op: 14/03/2020
Vanhauwaert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Was super lekker, vriendelijk personeel ! Top!!...

Was super lekker, vriendelijk personeel ! Top!!

Gallez
Beoordeeld op: 14/03/2020
Gallez beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker Vriendelijk...

Lekker Vriendelijk

Conny
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/03/2020
Conny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Smaken zaten goed. Mooi gepresenteerde borden....

Smaken zaten goed. Mooi gepresenteerde borden. Sfeervolle inrichting. Goeie bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geert
Beoordeeld op: 12/03/2020
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk onthaal en zeer lekker eten....

Zeer vriendelijk onthaal en zeer lekker eten. Het was onze twintigste huwelijksverjaardag en wij hebben er echt van genoten.

Carine
Beoordeeld op: 07/03/2020
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel vriendelijke ontvangst Superlekker eten...

Heel vriendelijke ontvangst Superlekker eten en mooie presentatie Sfeervol en gezellig kader!

Ann
Beoordeeld op: 05/03/2020
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel verzorgd,professioneel,supervriendelijk...

Heel verzorgd,professioneel,supervriendelijk en zeer lekker

Lena
Beoordeeld op: 27/02/2020
Lena beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Zeer verrast door de spontaniteit en vriendelij...

Zeer verrast door de spontaniteit en vriendelijkheid van de uitbaters. En zeker niet te vergeten de overheerlijke gerechtjes. Het was een succes van begin tot einde. We komen zeker nog terug.

marc
Beoordeeld op: 19/02/2020
marc beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

geode service vriendelijk lekker eten...

geode service vriendelijk lekker eten

datum score