Beoordelingen van Il Trullo

138 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
138 beoordelingen
datum score
Carolien
Beoordeeld op: 17/02/2020
Carolien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke eigenaars, warm onthaal, lekker...

Vriendelijke eigenaars, warm onthaal, lekker aperitief, Osso Bucco zoals het hoort. Lekkere veggie pizza . Wij komen nog terug

Daisy
Beoordeeld op: 16/02/2020
Daisy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke en vlotte bediening. Heel...

Heel vriendelijke en vlotte bediening. Heel lekker eten en een zeer gezellige sfeer

Lieselot
Beoordeeld op: 09/02/2020
Lieselot beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vlotte bediening, vriendelijke...

Lekker eten, vlotte bediening, vriendelijke eigenaars!

Lucie
Beoordeeld op: 08/02/2020
Lucie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten,vriendelijke bediening...

Lekker eten,vriendelijke bediening

Cedric
Beoordeeld op: 08/02/2020
Cedric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Eerste bezoek, komen zeker terug! Fijne bedieni...

Eerste bezoek, komen zeker terug! Fijne bediening en typisch Italiaanse flavors!

Jan
Beoordeeld op: 25/01/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

hele vriendelijke garçon en bazin. De dame...

hele vriendelijke garçon en bazin. De dame achter de bar met de bril was wat minder vriendelijk. Het eten was superlekker maar het was wat koud in de zaal. We komen zeker terug maar met een extra trui aan ;)

Geert
Beoordeeld op: 24/01/2020
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel toffe en spontane bediening en uiteraard...

Heel toffe en spontane bediening en uiteraard het lekkere eten! Zeker een adresje om terug te keren!

Hilde
Beoordeeld op: 20/01/2020
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Super lekker en heel kind vriendelijk Al meerde...

Super lekker en heel kind vriendelijk Al meerdere keren geweest met de familie en altijd is iedereen tevreden

Lieven
Beoordeeld op: 20/01/2020

verjaar...

verjaar

Pieter
Beoordeeld op: 06/01/2020
Pieter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke verwelkoming en vlotte bediening...

Vriendelijke verwelkoming en vlotte bediening van lekkere gerechten.

datum score