Beoordelingen van Il Trullo

72 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
72 beoordelingen
datum score
Dominiek
Beoordeeld op: 18/02/2019
Dominiek beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was in orde...

Alles was in orde

Marleen
Beoordeeld op: 17/02/2019
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst, Italiaanse sfeer en...

Vriendelijke ontvangst, Italiaanse sfeer en gezelligheid. Je voelt je er thuis. Zeker een aanrader !

Nathalie F.
Beoordeeld op: 08/02/2019
Nathalie F. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst, vriendelijke uitbaters...

Vriendelijke ontvangst, vriendelijke uitbaters. Zeer lekker geserveerd eten gekregen. Prijs kwaliteit super. Propere zaak.

Luc
Beoordeeld op: 06/02/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds de beste pizza van Roeselare én...

Zoals steeds de beste pizza van Roeselare én omstreken. Auguri alla bravissima squadra della Pizzeria Il Trullo! Mi fa tanto piacere di vedere che ora anche la giovane generazione sta lavorando bene!

Dries
Beoordeeld op: 23/01/2019
Dries beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal, uitmuntende pizza's, als...

Vriendelijk onthaal, uitmuntende pizza's, als dessert is de zabaglione zeker aan te raden.

Ramses
Beoordeeld op: 22/01/2019
Ramses beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

altijd vriendelijk, lekker en betaalbaar. ons...

altijd vriendelijk, lekker en betaalbaar. ons zie je terug!

Martine P.
Beoordeeld op: 21/01/2019
Martine P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en fijne bediening!...

Lekker eten en fijne bediening!

Karl
Beoordeeld op: 18/01/2019
Karl beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zelfs in het woelige 100-dagengebeuren heeft...

Zelfs in het woelige 100-dagengebeuren heeft de smaak het gewonnen van de achtergrondgeluiden!

Koen
Beoordeeld op: 15/01/2019
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vernieuwde kaart en moderner servies maken...

Vernieuwde kaart en moderner servies maken de beleving nog aangenamer. Zoals altijd een topbediening. Royale porties maakten het geheel af.

datum score