Beoordelingen van Il Trullo

290 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
290 beoordelingen
datum score
David
Beoordeeld op: 29/01/2023
David beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Lekker eten en goede bediening. De prijs van...

Lekker eten en goede bediening. De prijs van de dranken was soms wel wat overdreven (bv 10 euro voor een witte martini, dat is de prijs van een ganse fles)...

Charlotte
Beoordeeld op: 26/01/2023
Charlotte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en super service...

Lekker eten en super service

Joeri
Beoordeeld op: 21/01/2023
Joeri beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd top!...

Altijd top!

Marnix
Beoordeeld op: 16/01/2023
Marnix beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

super vriendelijke mensen en zeer lekker eten...

super vriendelijke mensen en zeer lekker eten

Dirk
Beoordeeld op: 06/01/2023
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Een sfeervolle zaak die door vriendelijke,...

Een sfeervolle zaak die door vriendelijke, enthousiaste en gepassioneerde mensen wordt uitgebaat heeft altijd een streepje voor; je proeft dit in wat je eet. Een pizza is hier niet zomaar een pizza; hier geniet je van een gerecht dat ver boven de gemiddelde troep uitstijgt. Ik hield het op spaghetti vongole en ik genoot van de eerste tot de laatste hap van deze smaakvolle, knapperige schotel. Als voorgerecht namen we een verzorgd, kruidig bruschettaschoteltje en dat ging uitstekend samen met de Nero d'Avola. Als je nadien kan eindigen met een mooie sorbet in Limoncello waarbij je door eigenares Rosa ook nog eens getrakteerd wordt op een extra Limoncello van Sorrento, dan kan de avond al lang niet meer stuk. Ik heb al meermaals in Italiaanse restaurants gegeten, maar deze zal ik in gedachten houden. Ik zal niet beweren dat het hier goedkoop eten is, maar er is een gouden regel: kwaliteit heeft zijn prijs.

Xavier
Beoordeeld op: 06/01/2023
Xavier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke mensen, eerlijke prijs. Steun...

Vriendelijke mensen, eerlijke prijs. Steun de lokale horeca.

Myriam
Beoordeeld op: 04/01/2023
Myriam beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker, vriendelijk, goede service...

Lekker, vriendelijk, goede service

JEAN-PIERRE
Beoordeeld op: 14/12/2022
JEAN-PIERRE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

gastvrije ontvangst, familiale zaak, grote...

gastvrije ontvangst, familiale zaak, grote keuzemogelijkheden

Kurt
Beoordeeld op: 07/12/2022
Kurt beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten! De keuze is ruim en je kan...

Lekker gegeten! De keuze is ruim en je kan eens een ander Italiaans gerechtje eten buiten de traditionele. Vriendelijke uitbaters Interieur wat minder gezellig vindt ik persoonlijk en ook was het net iets te fris. Een aanrader toch wel!

Rita
Beoordeeld op: 05/12/2022

Welgekomen, onmiddelijk bereid om te helpen....

Welgekomen, onmiddelijk bereid om te helpen. Het eten was goed er naar gewoonte heel lekker

datum score