Beoordelingen van Den Silveren Harynck

501 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
501 beoordelingen
datum score
Veronique P.
Beoordeeld op: 06/04/2019
Veronique P. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Ze houden rekening met de wensen van de klant...

Ze houden rekening met de wensen van de klant en het was super lekker!

Willy
Beoordeeld op: 01/04/2019
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Onze indruk wordt voor de -tigste keer bevestig...

Onze indruk wordt voor de -tigste keer bevestigd: lekker eten,fijn interieur en vriendelijke bediening

Bart D.
Beoordeeld op: 31/03/2019
Bart D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Prijs kwaliteit in orde in een gezellige omgevi...

Prijs kwaliteit in orde in een gezellige omgeving.

Daniel
Beoordeeld op: 31/03/2019
Daniel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Wij hebben genoten ! Een ding was raar !alleen...

Wij hebben genoten ! Een ding was raar !alleen menu zaterdagavond ! En toch was er een tafel die vlees en fritjes kreeg !, voor iedereen gelijk ! Niettemin mooie locatie goede bediening aangename sfeer !..

Eddy
Beoordeeld op: 29/03/2019
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Zoals steeds was de bediening in het leuke...

Zoals steeds was de bediening in het leuke en aangename kader top ! Ook gerechten waren naar goede gewoonte zeer lekker , enkel de skrei in tussengerecht was niet perfect gegaard . Het duorc varken in hoofdgerecht was weer subliem !

Herman
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 27/03/2019
Herman beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds hoffelijke begroeting, perfecte...

Zoals steeds hoffelijke begroeting, perfecte en vlekkeloze bediening EN ( ook zoals steeds) HEEL LEKKER ETEN!!!

Robby I.
Beoordeeld op: 27/03/2019
Robby I. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

De keuken verrast telkens opnieuw. Gezellig...

De keuken verrast telkens opnieuw. Gezellig kader en super bediening. een aanrader als m'n eens speciaal maar toch betaalbaar wilt eten.

Luc
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 24/03/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Echt lekker gegeten in een aangenaam kader,...

Echt lekker gegeten in een aangenaam kader, met goede achtergrondmuziek ! Ook de bediening was on orde !

Luc
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 21/03/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

het eten was heel lekker, de bijpassende wijnen...

het eten was heel lekker, de bijpassende wijnen waren top, de bediening was perfect.

datum score