Beoordelingen van Pagliacci

251 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.1
251 beoordelingen
datum score
Laurence
Beoordeeld op: 14/03/2020
Laurence beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bien. Pizzas très bonnes et personnel...

Très bien. Pizzas très bonnes et personnel accueillant et sympathique

Lode
Beoordeeld op: 11/03/2020
Lode beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Voor afsluiting van ons verlengd weekend gaan...

Voor afsluiting van ons verlengd weekend gaan we steeds op zoek naar iets bijzonders en steeds komen we terug naar Pagliacci omdat we ons daar thuis voelen dankzij het lekkere eten en de vriendelijke bediening.

Wim
Beoordeeld op: 09/03/2020
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Ik kan moeilijk begrijpen met weinig volk in...

Ik kan moeilijk begrijpen met weinig volk in de zaak dat niet alle gerechten gelijktijdig geserveerd werden, men was mijn hoofdschotel vergeten klaar te maken. Dit is geen negatieve kritiek,

Paul
Beoordeeld op: 08/03/2020
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon service, plats succulents...

Très bon service, plats succulents

Nicolas
Beoordeeld op: 01/03/2020
Nicolas beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Het eten was minder lekker dan bij onze voorgaa...

Het eten was minder lekker dan bij onze voorgaande bezoeken. Nieuwe kok ?

Faiza
Beoordeeld op: 23/02/2020
Faiza beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was heel lekker. We hadden gereservee...

Het eten was heel lekker. We hadden gereserveerd voor 3 personen om 20u en jammer genoeg hebben we nog een halfuur moeten wachten voor een tafeltje. Ons dochter van 8 was mee en dit was wel lang voor haar.

Patricia
Beoordeeld op: 10/02/2020
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil super, service rien à redire, les plats...

Accueil super, service rien à redire, les plats succulents.

KAREN
Beoordeeld op: 11/01/2020
KAREN beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon restaurant. Serveurs au top...

Très bon restaurant. Serveurs au top

Michel
Beoordeeld op: 22/12/2019
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Rapport qualité prix compétitif et bon accueil....

Rapport qualité prix compétitif et bon accueil.

Linda
Beoordeeld op: 18/12/2019
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Service impeccable, nous avons été très bien...

Service impeccable, nous avons été très bien accueillis et avons très bien mangés. Nous allons y retourner c'est sur.

datum score