Beoordelingen van Korea Restaurant

65 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.7
65 beoordelingen
datum score
Esch
Beoordeeld op: 01/12/2019
Esch beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Grote parking, lekker eten, vriendelijke en...

Grote parking, lekker eten, vriendelijke en snelle bediening. Meer moet dat niet zijn, een aanrader!

Ron
Beoordeeld op: 17/11/2019
Ron beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, echt lekker eten. Sugge...

Vriendelijke bediening, echt lekker eten. Suggestie : het gebouw zou een opfrisbeurt kunnen gebruiken

Kelly
Beoordeeld op: 01/11/2019
Kelly beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Nice food, friendly people. Love that you...

Nice food, friendly people. Love that you can buy kimchi and Kkakdugi for home. Wish they had tteokbokki though as I can't seem to find it anywhere in Belgium :(

willem
Beoordeeld op: 24/10/2019
willem beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was zeker lekker....

Het was zeker lekker.

frieda
Beoordeeld op: 10/10/2019
frieda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke bediening - lekker eten....

Heel vriendelijke bediening - lekker eten. Wel één opmerking : na de eerste warme bediening van het hoofdgerecht wordt het lekkere eten te koud om nog even lekker een tweede maal bij te serveren.

Kristof
Beoordeeld op: 06/10/2019
Kristof beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het is misschien wel authentieke Koreaanse...

Het is misschien wel authentieke Koreaanse keuken, maar het was niet echt wat ik er van verwachtte. Bediening was goed en vriendelijk, maar de gerechten kwamen wel aan sneltempo op.tafel. Interieur is zeker niet aantrekkelijk of uitnodigend. Afgaand op de buitenkant van het restaurant zou je denken dat je in een of ander louche bordeel bent terecht gekomen. Bij een van mijn gasten lagen twee "haren" in het hoofdgerecht, wat niet echt bevordelijk is voor de smakelijkheid.

Alain
Beoordeeld op: 05/10/2019
Alain beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten. Correcte bediening....

Lekker gegeten. Correcte bediening.

De Coster
Beoordeeld op: 27/09/2019
De Coster beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening, aangename...

Lekker eten, vriendelijke bediening, aangename huiselijke sfeer, een spontaan gratis dessertje met kaars en liedje voor mijn verjaardag! Ik was helemaaaaal in mijn nopjes!!

lieve
Beoordeeld op: 24/09/2019
lieve beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke ontvangst, lekker eten, inrichting...

vriendelijke ontvangst, lekker eten, inrichting sober maar netjes, veel Koreanen aanwezig wat goed teken is voor ons, echt Koreaans!!!

MIN GYU
Beoordeeld op: 17/09/2019
MIN GYU beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

quality of food and service were both great....

quality of food and service were both great.

datum score