Beoordelingen van Korea Restaurant

89 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.9
89 beoordelingen
datum score
Chris
Beoordeeld op: 18/10/2020
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Goeie bediening, heerlijk eten, ruime keus....

Goeie bediening, heerlijk eten, ruime keus. Corona-regels worden prima nageleefd. Ik vond mijn voorgerecht een beetje klein (ribs: stukjes vlees met witte rijst), maar het was zeer smaakvol, en volgende keer neem ik een wat groter gerecht.

ZOE
Beoordeeld op: 12/10/2020
ZOE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Very nice for a family evening. When realising...

Very nice for a family evening. When realising we came for a birthday, the staff offered us dessert.

Els
Beoordeeld op: 07/10/2020
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Zeer vriendelijke bediening. Lekkere gerechtjes...

Zeer vriendelijke bediening. Lekkere gerechtjes.

Lien
Beoordeeld op: 13/09/2020
Lien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

I really liked the food and the waitress was...

I really liked the food and the waitress was very kind. Can’t wait to eat there again soon!

Noelle
Beoordeeld op: 12/09/2020
Noelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Very good and excellent service....

Very good and excellent service.

Christine
Beoordeeld op: 11/09/2020
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Food was amazing and the staff are very friendl...

Food was amazing and the staff are very friendly and prosfessional

Kristie
Beoordeeld op: 27/08/2020
Kristie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Yes, service, food, hygiene, presentation -...

Yes, service, food, hygiene, presentation - everything - was lovely and I look forward to returning!

Paul
Beoordeeld op: 22/08/2020
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

The outside and inside décor could do with...

The outside and inside décor could do with updating but the food was fresh and delicious amd the service was delightful

Laura
Beoordeeld op: 19/08/2020
Laura beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Great place!...

Great place!

Mariska
Beoordeeld op: 19/07/2020
Mariska beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijk en lekker eten...

Heel vriendelijk en lekker eten

datum score