Beoordelingen van 't Schalienhuis

382 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
382 beoordelingen
datum score
lisette
Beoordeeld op: 08/03/2020
lisette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Geen gepush om je bestelling op te nemen,......

Geen gepush om je bestelling op te nemen,... je kan er eerst even rustig genieten van je drankje en een babbeltje met je gezelschap, je krijgt er alle tijd! Mooi aanbod op de kaart, eerlijke prijzen. Lekker en verzorgd eten, heel vriendelijke medewerkers. Ik ben fan en kom zeker terug!

Linda
Beoordeeld op: 08/03/2020
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en een super lieve mevrouw voor...

Lekker eten en een super lieve mevrouw voor de bediening

René
Beoordeeld op: 07/03/2020
René beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede kwaliteit,toffe bediening,altijd positief...

Goede kwaliteit,toffe bediening,altijd positief,we komen graag terug,doe zo voort!

Bart
Beoordeeld op: 06/03/2020
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Vriendelijke medewerkers, zeer mooie en gezelli...

Vriendelijke medewerkers, zeer mooie en gezellige ruimtes, goede service. Dank!

Hilde
Beoordeeld op: 02/03/2020
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

was een gezellige plaats , heel vriendelijk...

was een gezellige plaats , heel vriendelijk personeel, vlotte en snelle bediening

Georges
Beoordeeld op: 01/03/2020
Georges beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals altijd, was de maaltijd perfect - origin...

Zoals altijd, was de maaltijd perfect - origineel en uitstekend eten, goede combinaties en prima bediening.

Tristan
Beoordeeld op: 29/02/2020
Tristan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker gegeten en enorm vriendelijk bedie...

Super lekker gegeten en enorm vriendelijk bediend.

Tresa
Beoordeeld op: 28/02/2020
Tresa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijke en vlotte bediening. Misschien...

Vriendelijke en vlotte bediening. Misschien bij de tongschar de saus apart geven : vis en groenten konen zwemmen.

Rene
Beoordeeld op: 23/02/2020
Rene beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Lekker eten en goeie bediening....

Lekker eten en goeie bediening.

christa
Beoordeeld op: 23/02/2020
christa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heerlijk eten, vriendelijke service in een...

Heerlijk eten, vriendelijke service in een gezellig kader

datum score