Beoordelingen van Bistro R

295 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
295 beoordelingen
datum score
Rudi
Beoordeeld op: 08/03/2020
Rudi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het eten was goed bereid en een restaurant...

Het eten was goed bereid en een restaurant die ook eens iets anders op de kaart plaatst. Alleen de fritten waren wat hard gebakken. We komen zeker nog eens terug om de kreeftmenu te proberen.

Isabelle
Beoordeeld op: 08/03/2020
Isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten, mooie omkadering mocht alleen...

Lekker eten, mooie omkadering mocht alleen iets meer tijd tussen voorgerecht en hoofdgerecht. Voor de rest super

ANDRE
Beoordeeld op: 01/03/2020
ANDRE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

het hoofdgerecht was zowel voor mij als voor...

het hoofdgerecht was zowel voor mij als voor mij partner te zout - misschien het kruiden hier wat aanpassen

peter
Beoordeeld op: 01/03/2020
peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Personeel is bijzonder attent en vriendelijk....

Personeel is bijzonder attent en vriendelijk. Het interieur is zeer aangenaam en er is afdoende parking voorzien. De Influencemenu was ronduit een schot in de roos. De smaakpapillen werden van ieder verwend en we waren danig onder de indruk vd. fijne bereidingen. Roland en team wisten onze verwachtingen in te lossen en dat is een heuse opgave. We kunnen ons vol lof uitlaten over onze culinaire uitstap in Bistro R. Deze zaak is meer dan een bezoek waard.

Fabienne
Beoordeeld op: 28/02/2020
Fabienne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Zeer onvriendelijk personeel , weigerden quasi...

Zeer onvriendelijk personeel , weigerden quasi om Nederlands te spreken. Hadden vrrel meer van hey eten verwacht.

Patricia
Beoordeeld op: 23/02/2020
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Le menu était soigné mais le service assez...

Le menu était soigné mais le service assez lent. Nous avons dû attendre au moins 45 minutes pour l’entrée et encore 45 minutes pour le plat principal. Cerise sur le gâteau lorsque nous avons reçu l‘addition qui était erronée de 60€ pour notre table de 5. Belle expérience gustative avec un gout amer à la fin.

Guido
Beoordeeld op: 20/02/2020
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Een zeer goed ontvangst in een mooi kader en...

Een zeer goed ontvangst in een mooi kader en lekker eten.

Patrick
Beoordeeld op: 17/02/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

1er expérience dans cet endroit et tout était...

1er expérience dans cet endroit et tout était divin :-)

Carine
Beoordeeld op: 16/02/2020
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie

Perfect als altijd...

Perfect als altijd

Axel
Beoordeeld op: 15/02/2020
Axel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Er was te veel tijd tussen het opnemen van...

Er was te veel tijd tussen het opnemen van de bestelling en het brengen van de schotel

datum score