Beoordelingen

Restaurant Vlaminck 14

Vlamingstraat 14 8000 BRUGGE CENTRUM
Patrick Geerts
PatrickGeerts
Beoordeeld op  31/08/2021 11:49
Patrick beveelt dit restaurant aan voor:

/Reservatie 30/08/21. We hebben nogmaals hetzelfde besteld daar wij de...

/Reservatie 30/08/21. We hebben nogmaals hetzelfde besteld daar wij de vorige keer opgetogen waren over ons bezoek een zestal weken geleden. Eerst een lekkere cava dan garnaalkroketjes (huisgemaakt) met slaatje en brood (huisgemaakt), gevolgd door slibtongetjes met huisgemaakte tartaarsaus en lekkere frietjes en een fles witte wijn Sauvignon. De dame des huizes wijst ons erop dat er geen 3 slibtongetjes maar echter 2 geserveerd worden. Haar man, kok, legt later uit dat de prijzen de pan uitswingen en hoopt snel terug 3 voor die prijs te kunnen serveren, dit is heel correct. Als toetje een koffie en de moelleux au chocolat met bolletje ijs en wat fruit, terug huisgemaakt en echt zalig. Deze mensen beleven horeca met hart en ziel, zijn sociaal met de klanten en de kok kookt met liefde voor het vak.

Patrick Geerts
0 Favorieten
0 Beoordelingen
Beoordeeld op  31/08/2021 11:49
Patrick beveelt dit restaurant aan voor:

/Reservatie 30/08/21. We hebben nogmaals hetzelfde besteld daar wij de...

/Reservatie 30/08/21. We hebben nogmaals hetzelfde besteld daar wij de vorige keer opgetogen waren over ons bezoek een zestal weken geleden. Eerst een lekkere cava dan garnaalkroketjes (huisgemaakt) met slaatje en brood (huisgemaakt), gevolgd door slibtongetjes met huisgemaakte tartaarsaus en lekkere frietjes en een fles witte wijn Sauvignon. De dame des huizes wijst ons erop dat er geen 3 slibtongetjes maar echter 2 geserveerd worden. Haar man, kok, legt later uit dat de prijzen de pan uitswingen en hoopt snel terug 3 voor die prijs te kunnen serveren, dit is heel correct. Als toetje een koffie en de moelleux au chocolat met bolletje ijs en wat fruit, terug huisgemaakt en echt zalig. Deze mensen beleven horeca met hart en ziel, zijn sociaal met de klanten en de kok kookt met liefde voor het vak.