Beoordelingen

Restaurant Het Reigershof

Reigersbosdreef 2 2040 ANTWERPEN
Willy Claeskens
WillyClaeskens
Beoordeeld op  18/05/2024 10:58
Willy beveelt dit restaurant aan voor:

Altijd is de chef op zoek naar het ongewone,zoals zalm gerookt,of zeew...

Altijd is de chef op zoek naar het ongewone,zoals zalm gerookt,of zeewolf met onbekende(wel zeer lekkere) saus. En nooit te zwaar,ideale dosering. Ook de wijnkeuze getuigt van een meesterschap. In de Polders is het goed vertoeven,in de hof met de reigers die zien of alles goed is !

Willy Claeskens
0 Favorieten
0 Beoordelingen
Beoordeeld op  18/05/2024 10:58
Willy beveelt dit restaurant aan voor:

Altijd is de chef op zoek naar het ongewone,zoals zalm gerookt,of zeew...

Altijd is de chef op zoek naar het ongewone,zoals zalm gerookt,of zeewolf met onbekende(wel zeer lekkere) saus. En nooit te zwaar,ideale dosering. Ook de wijnkeuze getuigt van een meesterschap. In de Polders is het goed vertoeven,in de hof met de reigers die zien of alles goed is !

Restaurant Het Reigershof

Reigersbosdreef 2 2040 ANTWERPEN
Willy Claeskens
WillyClaeskens
Beoordeeld op  09/03/2024 11:32
Willy beveelt dit restaurant aan voor:

Vindingrijk,die combinaties,bijv. skrei en miso, dry aged en ganzeleve...

Vindingrijk,die combinaties,bijv. skrei en miso, dry aged en ganzelever,nero d'avola en barbarie-eend,bediening alsof je thuis bent(in de polders!),een avontuur,de chef "ad astra"! Subliem dus.

Willy Claeskens
0 Favorieten
0 Beoordelingen
Beoordeeld op  09/03/2024 11:32
Willy beveelt dit restaurant aan voor:

Vindingrijk,die combinaties,bijv. skrei en miso, dry aged en ganzeleve...

Vindingrijk,die combinaties,bijv. skrei en miso, dry aged en ganzelever,nero d'avola en barbarie-eend,bediening alsof je thuis bent(in de polders!),een avontuur,de chef "ad astra"! Subliem dus.