Beoordelingen

Restaurant Mie Van Bart

Stationsplein - Weerde 1 1980 ZEMST
Hugo Diddens MECHELEN, Belgium
HugoDiddens
Beoordeeld op  13/10/2017 15:02
Hugo beveelt dit restaurant aan voor:

Al een aantal keer bij Mie van Bart langs geweest, was nu zeker 1 jaar...

Al een aantal keer bij Mie van Bart langs geweest, was nu zeker 1 jaar geleden, dus het was nog eens de moment. Slecht was het niet, maar lekker kan ik het ook niet noemen. Loempia gevuld met geitekaas vergezeld van een Luikse salade, groenten allemaal in kleine blokjes met een zoete saus. Zoet van balsamico of Luikse siroop, dat weet ik niet. Vervolgens zeebaars, die wel heel mooi gepresenteerd was, maar spijtig genoeg smaakloos, en een overdaad van droge smaakloze crumble. Mijn vrouw had varkenshaas, niet slecht maar ook smaakloos en teveel gedroogd poeder erop. Het dessert was het beste, pannacotta met rode vruchten, lekker en mooi gepresenteerd. Spijtig, niet wat we verwacht hadden. Wat wel positief was, was de bediening, een sympathieke jonge man, die Nederlands sprak met een accent, maar wel héél professioneel en beleefd was. Hopelijk komt de keuken terug wat op niveau, want het is wel een mooie zaak.

Hugo Diddens
2 Favorieten
8 Beoordelingen
Beoordeeld op  13/10/2017 15:02
Hugo beveelt dit restaurant aan voor:

Al een aantal keer bij Mie van Bart langs geweest, was nu zeker 1 jaar...

Al een aantal keer bij Mie van Bart langs geweest, was nu zeker 1 jaar geleden, dus het was nog eens de moment. Slecht was het niet, maar lekker kan ik het ook niet noemen. Loempia gevuld met geitekaas vergezeld van een Luikse salade, groenten allemaal in kleine blokjes met een zoete saus. Zoet van balsamico of Luikse siroop, dat weet ik niet. Vervolgens zeebaars, die wel heel mooi gepresenteerd was, maar spijtig genoeg smaakloos, en een overdaad van droge smaakloze crumble. Mijn vrouw had varkenshaas, niet slecht maar ook smaakloos en teveel gedroogd poeder erop. Het dessert was het beste, pannacotta met rode vruchten, lekker en mooi gepresenteerd. Spijtig, niet wat we verwacht hadden. Wat wel positief was, was de bediening, een sympathieke jonge man, die Nederlands sprak met een accent, maar wel héél professioneel en beleefd was. Hopelijk komt de keuken terug wat op niveau, want het is wel een mooie zaak.

Restaurant Hof Ter Imde

Beekstraat 32 1861 IMDE-MEISE
Hugo Diddens MECHELEN, Belgium
HugoDiddens
Beoordeeld op  12/10/2017 10:36
Hugo beveelt dit restaurant aan voor:

Stond al lang op ons verlanglijstje, maar de afstand en de prijs waren...

Stond al lang op ons verlanglijstje, maar de afstand en de prijs waren een kleine rem. Door de restodays, het mooie menu en het goede weer, besloten we toch om dit restaurant eens uit te proberen, met de fiets bleek dit binnendoor maar 15 km te zijn. Na een mooie rit kwamen we als eerste toe in het gezellige en mooi aangeklede restaurant, onze kledij was spijtig genoeg niet helemaal aangepast. Na een warm welkom opteerden we voor de 4 gangen met aangepaste wijnen, 52,00€. We namen een crémant en een heerlijke champagne als aperitief, en kregen daarbij 3 heel smaakvolle hapjes bij. Voorgerecht overheerlijke carpaccio van St Jacobscvruchten met avrugakaviaar, delicieus. Tussengerecht pladijs met groene mousselinesaus, eveneens overheerlijk. Hoofdgerecht traag gegaard en gegrild kalfsvlees met vergeten groenten, supermals en een lekkere gerookte smaak. Dessert amandelijs met peer en karamelchocolade, subliem. Evenals de lekkere aangepaste wijnen, die voldoende bijgeschonken werden. Voilà, de eerste stap is gezet, en er zullen zeker nog lunches en diners volgen in dit mooie kader. Wat de sommelier betreft, bij iedere aangeboden nieuwe wijn vertelt hij gepassioneerd het verhaal van de wijn én van de wijngaard waar hij vandaan komt. Heel interessant om naar te luisteren. Héél vriendelijk personeel, én de chef die na het eten langs komt om te vragen of alles in orde was. Ik kan dit restaurant ten zeerste aanbevelen. En wie twijfelt, profiteer zeker van het aanbod van de restodays, an offer you can't refuse! Bedankt aan het ganse team voor deze geweldige belevenis!

Hugo Diddens
2 Favorieten
8 Beoordelingen
Beoordeeld op  12/10/2017 10:36
Hugo beveelt dit restaurant aan voor:

Stond al lang op ons verlanglijstje, maar de afstand en de prijs waren...

Stond al lang op ons verlanglijstje, maar de afstand en de prijs waren een kleine rem. Door de restodays, het mooie menu en het goede weer, besloten we toch om dit restaurant eens uit te proberen, met de fiets bleek dit binnendoor maar 15 km te zijn. Na een mooie rit kwamen we als eerste toe in het gezellige en mooi aangeklede restaurant, onze kledij was spijtig genoeg niet helemaal aangepast. Na een warm welkom opteerden we voor de 4 gangen met aangepaste wijnen, 52,00€. We namen een crémant en een heerlijke champagne als aperitief, en kregen daarbij 3 heel smaakvolle hapjes bij. Voorgerecht overheerlijke carpaccio van St Jacobscvruchten met avrugakaviaar, delicieus. Tussengerecht pladijs met groene mousselinesaus, eveneens overheerlijk. Hoofdgerecht traag gegaard en gegrild kalfsvlees met vergeten groenten, supermals en een lekkere gerookte smaak. Dessert amandelijs met peer en karamelchocolade, subliem. Evenals de lekkere aangepaste wijnen, die voldoende bijgeschonken werden. Voilà, de eerste stap is gezet, en er zullen zeker nog lunches en diners volgen in dit mooie kader. Wat de sommelier betreft, bij iedere aangeboden nieuwe wijn vertelt hij gepassioneerd het verhaal van de wijn én van de wijngaard waar hij vandaan komt. Heel interessant om naar te luisteren. Héél vriendelijk personeel, én de chef die na het eten langs komt om te vragen of alles in orde was. Ik kan dit restaurant ten zeerste aanbevelen. En wie twijfelt, profiteer zeker van het aanbod van de restodays, an offer you can't refuse! Bedankt aan het ganse team voor deze geweldige belevenis!

Restaurant Mie Van Bart

Stationsplein - Weerde 1 1980 ZEMST
Hugo Diddens MECHELEN, Belgium
HugoDiddens
Beoordeeld op  26/03/2016 13:01

Als voorgerecht lekkere rillette van konijn, ook de gebakken zalm met ...

Als voorgerecht lekkere rillette van konijn, ook de gebakken zalm met heerlijke mousselinesaus, met lekker krokant brood. Daarna snoekbaars met witloofpuree en spek en parelhoen

Hugo Diddens
2 Favorieten
8 Beoordelingen
Beoordeeld op  26/03/2016 13:01

Als voorgerecht lekkere rillette van konijn, ook de gebakken zalm met ...

Als voorgerecht lekkere rillette van konijn, ook de gebakken zalm met heerlijke mousselinesaus, met lekker krokant brood. Daarna snoekbaars met witloofpuree en spek en parelhoen

Restaurant Mie Van Bart

Stationsplein - Weerde 1 1980 ZEMST
Hugo Diddens MECHELEN, Belgium
HugoDiddens
Beoordeeld op  10/10/2015 16:29
Hugo beveelt dit restaurant aan voor:

Heel aangenaam verrast

Heel lekkere keuken, mooi gepresenteerd en ruime porties. Bij het aperitief kregen we lekkere olijfjes, samen met ovenvers brood en lekkere olijfolie. De grote speciale kaaskroket was mooi gebakken, niet te hard, en werd gepresenteerd met een lekker fris slaatje. Het wit blauw rund was net een schilderijtje, met lekkere zalfjes, tabouleh en sesamzaadjes. De hoevekip, heel lekker met aangebakken appeltjes en witloof in stukjes en een speciale kroket in filodeeg met een lekker sausje. De Kabeljauw met grijze garnalen, puree en broccoli, saus, ook heel lekker. Het verrassingsdessert, een panna cotta van citrusvruchten met daarop een chocomousse en crumble, ook njammie. De kok kent zijn vak, en kan dus koken, iets wat in en rond Mechelen een uitzondering wordt. De bediening door de dame heel professioneel en vriendelijk, de uitbater daarentegen vond het zelfs de moeite niet waard om ons te begroeten bij aankomst, en hij was regelmatig aan 't telefoneren, met nogal een luide stem wat heel storend was in het restaurant, zoiets doe je in een aparte ruimte of buiten, hier hebben wij als klant geen boodschap aan. Enfin dit was een mooie verrassing, althans toch van de keuken en de vriendelijke dame, en dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Hugo Diddens
2 Favorieten
8 Beoordelingen
Beoordeeld op  10/10/2015 16:29
Hugo beveelt dit restaurant aan voor:

Heel aangenaam verrast

Heel lekkere keuken, mooi gepresenteerd en ruime porties. Bij het aperitief kregen we lekkere olijfjes, samen met ovenvers brood en lekkere olijfolie. De grote speciale kaaskroket was mooi gebakken, niet te hard, en werd gepresenteerd met een lekker fris slaatje. Het wit blauw rund was net een schilderijtje, met lekkere zalfjes, tabouleh en sesamzaadjes. De hoevekip, heel lekker met aangebakken appeltjes en witloof in stukjes en een speciale kroket in filodeeg met een lekker sausje. De Kabeljauw met grijze garnalen, puree en broccoli, saus, ook heel lekker. Het verrassingsdessert, een panna cotta van citrusvruchten met daarop een chocomousse en crumble, ook njammie. De kok kent zijn vak, en kan dus koken, iets wat in en rond Mechelen een uitzondering wordt. De bediening door de dame heel professioneel en vriendelijk, de uitbater daarentegen vond het zelfs de moeite niet waard om ons te begroeten bij aankomst, en hij was regelmatig aan 't telefoneren, met nogal een luide stem wat heel storend was in het restaurant, zoiets doe je in een aparte ruimte of buiten, hier hebben wij als klant geen boodschap aan. Enfin dit was een mooie verrassing, althans toch van de keuken en de vriendelijke dame, en dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Restaurant Mie Van Bart

Stationsplein - Weerde 1 1980 ZEMST
Hugo Diddens MECHELEN, Belgium
HugoDiddens
Beoordeeld op  10/10/2015 12:55

We zijn aangenaam verrast door de goede keuken. Vroeger was het bij re...

We zijn aangenaam verrast door de goede keuken. Vroeger was het bij restodays afwachten wat ze serveerden, maar nu staat de menu er op voorhand bij wat veel eerlijker is. We hebben geopteerd voor de lunch, en kwamen als eerste toe in het restaurant om 12u30. De uitbater die voor de toog aan het eten was bekeek ons zonder te groeten met een blik die allesbehalve welkom was. Maar de dame achter de toog maakte dit ruimschoots goed met haar vriendelijkheid. Bij het aperitief werden lekkere olijfjes geserveerd, samen met lekker ovenvers brood met olijfolie. De kaaskroket mooi gepresenteerd met een fris slaatje, het rund met de tabouleh, beide heel lekker. Hoofdgerecht, ruime porties, ook mooi gedresserd én lekker, dessert een panacotta van citrusvruchten met erop chocomousse en crumble, ook njammie. Ja waren héél blij verrast door de keuken, toch nog iemand zonder ster die kan koken in het Mechelse, want dat is hier in de buurt nog moeilijk te vinden. Het enige wat stoorde was het gedrag van de uitbater, die was helemaal niet vriendelijk, en zat dan nog via de telefoon luid over zaken te praten, wat heel storend was, zoiets doe je in een aparte ruimte of buiten, want klanten hebben hier geen boodschap aan. Enfin al bij al zijn we héél positief over de keuken, is zeker voor herhaling vatbaar.

Hugo Diddens
2 Favorieten
8 Beoordelingen
Beoordeeld op  10/10/2015 12:55

We zijn aangenaam verrast door de goede keuken. Vroeger was het bij re...

We zijn aangenaam verrast door de goede keuken. Vroeger was het bij restodays afwachten wat ze serveerden, maar nu staat de menu er op voorhand bij wat veel eerlijker is. We hebben geopteerd voor de lunch, en kwamen als eerste toe in het restaurant om 12u30. De uitbater die voor de toog aan het eten was bekeek ons zonder te groeten met een blik die allesbehalve welkom was. Maar de dame achter de toog maakte dit ruimschoots goed met haar vriendelijkheid. Bij het aperitief werden lekkere olijfjes geserveerd, samen met lekker ovenvers brood met olijfolie. De kaaskroket mooi gepresenteerd met een fris slaatje, het rund met de tabouleh, beide heel lekker. Hoofdgerecht, ruime porties, ook mooi gedresserd én lekker, dessert een panacotta van citrusvruchten met erop chocomousse en crumble, ook njammie. Ja waren héél blij verrast door de keuken, toch nog iemand zonder ster die kan koken in het Mechelse, want dat is hier in de buurt nog moeilijk te vinden. Het enige wat stoorde was het gedrag van de uitbater, die was helemaal niet vriendelijk, en zat dan nog via de telefoon luid over zaken te praten, wat heel storend was, zoiets doe je in een aparte ruimte of buiten, want klanten hebben hier geen boodschap aan. Enfin al bij al zijn we héél positief over de keuken, is zeker voor herhaling vatbaar.

Restaurant The Kings Head Inn

Dorpsstraat 4 3793 TEUVEN
Hugo Diddens MECHELEN, Belgium
HugoDiddens
Beoordeeld op  15/11/2010 22:08

Gezien De Draeck en De Kommel volzet waren, dit restaurant gekozen.Vri...

Gezien De Draeck en De Kommel volzet waren, dit restaurant gekozen.Vrij gezellig om te zitten, iedereen hééél vriendelijk, kookkunsten gewoon, niets speciaals, zeker niet gastronomisch. Hert met braambessensaus was op, wildbout gekozen met cranberries en herfstgroenten. Geen cranberries te zien, maggi saus, wortelen, broccoli en witloof als herfstgroenten, goedkope kroketten uit diepvries. Limburgs stoofvlees eveneens met herfstgroenten en frieten, warme groenten passen daar totaal niet bij, smaak heel gewoon, niets speciaals. Italian coffee wordt geserveerd met opgespoten slagroom. Spijtig dat we hier 100,00 Euro moesten voot neertellen met voorgerechtje en zonder dessert.

Hugo Diddens
2 Favorieten
8 Beoordelingen
Beoordeeld op  15/11/2010 22:08

Gezien De Draeck en De Kommel volzet waren, dit restaurant gekozen.Vri...

Gezien De Draeck en De Kommel volzet waren, dit restaurant gekozen.Vrij gezellig om te zitten, iedereen hééél vriendelijk, kookkunsten gewoon, niets speciaals, zeker niet gastronomisch. Hert met braambessensaus was op, wildbout gekozen met cranberries en herfstgroenten. Geen cranberries te zien, maggi saus, wortelen, broccoli en witloof als herfstgroenten, goedkope kroketten uit diepvries. Limburgs stoofvlees eveneens met herfstgroenten en frieten, warme groenten passen daar totaal niet bij, smaak heel gewoon, niets speciaals. Italian coffee wordt geserveerd met opgespoten slagroom. Spijtig dat we hier 100,00 Euro moesten voot neertellen met voorgerechtje en zonder dessert.

Restaurant Le Cor De Chasse

rue des combattants 16-18 6940 DURBUY
Hugo Diddens MECHELEN, Belgium
HugoDiddens
Beoordeeld op  11/02/2010 13:26

Ongelooflijk lekker, en uniek gegeten. Via bon er terechtgekomen, gebo...

Ongelooflijk lekker, en uniek gegeten. Via bon er terechtgekomen, geboekt met 1 overnachting en ontbijt. Zijn al heel wat gewoon, maar dit is tot hiertoe het lekkerste en origineelste wat we ooit gegeten hebben, én héél belangrijk, meer dan voldoende. We hadden het prestigemenu genomen en dit was meer dan voldoende.

Hugo Diddens
2 Favorieten
8 Beoordelingen
Beoordeeld op  11/02/2010 13:26

Ongelooflijk lekker, en uniek gegeten. Via bon er terechtgekomen, gebo...

Ongelooflijk lekker, en uniek gegeten. Via bon er terechtgekomen, geboekt met 1 overnachting en ontbijt. Zijn al heel wat gewoon, maar dit is tot hiertoe het lekkerste en origineelste wat we ooit gegeten hebben, én héél belangrijk, meer dan voldoende. We hadden het prestigemenu genomen en dit was meer dan voldoende.

Restaurant Nino's

Gentsesteenweg 38 2800 MECHELEN
Hugo Diddens MECHELEN, Belgium
HugoDiddens
Beoordeeld op  11/02/2010 13:20

Afgegaan op de positieve reacties nog maar eens geprobeerd voor de 3e ...

Afgegaan op de positieve reacties nog maar eens geprobeerd voor de 3e keer.Weer zéér teleurgesteld buitengekomen.Apero duur voor 5 cc,scampi fritti met saus die meer nr mayo smaakte dan naar verse tartaar.Ossu Boccu enkel mogelijk met penne, nt met linguine of spaghetti, met saus die veel te veel nr tomaat smaakte,zonder enige andere kruiden. Nino's gekozen gezien Spiga d'Oro gesloten was. 3 x geweest , 3 x slecht. We zullen de volgende keer wel wachten tot Spiga d'oro terug is van vakantie. Spijtig voor zo'n mooie zaak , een betere chef en keuze van pasta bij hoofdgerecht zou hier zeker niet misstaan.

Hugo Diddens
2 Favorieten
8 Beoordelingen
Beoordeeld op  11/02/2010 13:20

Afgegaan op de positieve reacties nog maar eens geprobeerd voor de 3e ...

Afgegaan op de positieve reacties nog maar eens geprobeerd voor de 3e keer.Weer zéér teleurgesteld buitengekomen.Apero duur voor 5 cc,scampi fritti met saus die meer nr mayo smaakte dan naar verse tartaar.Ossu Boccu enkel mogelijk met penne, nt met linguine of spaghetti, met saus die veel te veel nr tomaat smaakte,zonder enige andere kruiden. Nino's gekozen gezien Spiga d'Oro gesloten was. 3 x geweest , 3 x slecht. We zullen de volgende keer wel wachten tot Spiga d'oro terug is van vakantie. Spijtig voor zo'n mooie zaak , een betere chef en keuze van pasta bij hoofdgerecht zou hier zeker niet misstaan.