Beoordelingen
Restaurant Trentanove
Gelatineboulevard 09
3500 HASSELT
Achille Gielis
AchilleGielis
Beoordeeld op
01/01/2025 21:59
Alles in orde, ook gluten-en lactosevrije menu. Eten was lekker...
Alles in orde, ook gluten-en lactosevrije menu. Eten was lekker
Achille Gielis
0 Favorieten
0 Beoordelingen
Beoordeeld op
01/01/2025 21:59
Alles in orde, ook gluten-en lactosevrije menu. Eten was lekker...
Alles in orde, ook gluten-en lactosevrije menu. Eten was lekker
Restaurant Trentanove
Gelatineboulevard 09
3500 HASSELT
Achille Gielis
AchilleGielis
Beoordeeld op
14/08/2024 10:22
Lekker, goede bediening....
Lekker, goede bediening.
Achille Gielis
0 Favorieten
0 Beoordelingen
Beoordeeld op
14/08/2024 10:22
Lekker, goede bediening....
Lekker, goede bediening.
Restaurant Trentanove
Gelatineboulevard 09
3500 HASSELT
Achille Gielis
AchilleGielis
Beoordeeld op
01/01/2024 15:24
Alles naar wens en vlott, vriendelijke bediening...
Alles naar wens en vlott, vriendelijke bediening
Achille Gielis
0 Favorieten
0 Beoordelingen
Beoordeeld op
01/01/2024 15:24
Alles naar wens en vlott, vriendelijke bediening...
Alles naar wens en vlott, vriendelijke bediening
Restaurant Hashotel Restaurant - Bra'goût
St-Jozefsstraat 2 - 10
3500 HASSELT
Achille Gielis
AchilleGielis
Beoordeeld op
04/09/2023 15:08
Alle gerechten van goede kwaliteit en erg lekker. Eén tegenvaller: er...
Alle gerechten van goede kwaliteit en erg lekker. Eén tegenvaller: er was geen kaasselectie voorzien in het dessert
Achille Gielis
0 Favorieten
0 Beoordelingen
Beoordeeld op
04/09/2023 15:08
Alle gerechten van goede kwaliteit en erg lekker. Eén tegenvaller: er...
Alle gerechten van goede kwaliteit en erg lekker. Eén tegenvaller: er was geen kaasselectie voorzien in het dessert
Restaurant Trentanove
Gelatineboulevard 09
3500 HASSELT
Achille Gielis
AchilleGielis
Beoordeeld op
01/01/2022 11:16
Lekker en goede bediening....
Lekker en goede bediening.
Achille Gielis
0 Favorieten
0 Beoordelingen
Beoordeeld op
01/01/2022 11:16
Lekker en goede bediening....
Lekker en goede bediening.