Beoordelingen
Restaurant Brewers’kitchen
Vanavond gegeten bij brewers kitchen. Het restaurant opgezocht door de...
Vanavond gegeten bij brewers kitchen. Het restaurant opgezocht door de reviews hier onder. Helaas liep onze avond anders dan verwacht. Het ontvangst was goed. Alleen toen het brood + voorgerecht kwam waren we alle 4 teleurgesteld. 4 dobbelsteen stukjes zuur-desem? Sorry, maar erg karig. Vervolgens had ik de steak tartare vooraf. Dit was een flink stuk vlees in grammage (wat niet erg is), maar het was flauw van smaak en niet in verhouding met de witlof salade. Vervolgens vroegen we bij het voorgerecht om nog wat extra brood, (3 van de 4 personen hadden een voorgerecht besteld) dus kregen we weer 3 stukjes dobbelsteen brood. De borden werden uitgehaald, maar werd niet gevraagd of het had gesmaakt. Vervolgens zaten 2 tafelgenoten zonder drinken & moesten zelf om een nieuw drankje vragen. De bediende kwam nauwelijks tot niet bij ons aan tafel. Vervolgens kwam het hoofdgerecht. De vis was flauw, geen zout of peper op het mooie stukje filet. We hadden van te voren gevraagd of er graten in de vis zaten, hierop werd geantwoord dat die er niet in zouden zitten. 3 van ons hadden de wijting & bij 2 zat de vis vol met graten. De spruitjes waren niet goed gegaard, de wortels waren nog erg hard & wat mij opviel aan de vis, is dat de wijting waarschijnlijk in de oven gegaard is. Ik kon geen bakrand zien op de huid of aan de filet kant. Dit vind ik een beetje aan de “makkelijke en laxe kant” . Uiteindelijk hebben we besloten om de rekening te vragen en geen dessert meer te bestellen. Ik ben zelf kok, dus snap het horeca leventje wel, maar dit was erg slecht
Vanavond gegeten bij brewers kitchen. Het restaurant opgezocht door de...
Vanavond gegeten bij brewers kitchen. Het restaurant opgezocht door de reviews hier onder. Helaas liep onze avond anders dan verwacht. Het ontvangst was goed. Alleen toen het brood + voorgerecht kwam waren we alle 4 teleurgesteld. 4 dobbelsteen stukjes zuur-desem? Sorry, maar erg karig. Vervolgens had ik de steak tartare vooraf. Dit was een flink stuk vlees in grammage (wat niet erg is), maar het was flauw van smaak en niet in verhouding met de witlof salade. Vervolgens vroegen we bij het voorgerecht om nog wat extra brood, (3 van de 4 personen hadden een voorgerecht besteld) dus kregen we weer 3 stukjes dobbelsteen brood. De borden werden uitgehaald, maar werd niet gevraagd of het had gesmaakt. Vervolgens zaten 2 tafelgenoten zonder drinken & moesten zelf om een nieuw drankje vragen. De bediende kwam nauwelijks tot niet bij ons aan tafel. Vervolgens kwam het hoofdgerecht. De vis was flauw, geen zout of peper op het mooie stukje filet. We hadden van te voren gevraagd of er graten in de vis zaten, hierop werd geantwoord dat die er niet in zouden zitten. 3 van ons hadden de wijting & bij 2 zat de vis vol met graten. De spruitjes waren niet goed gegaard, de wortels waren nog erg hard & wat mij opviel aan de vis, is dat de wijting waarschijnlijk in de oven gegaard is. Ik kon geen bakrand zien op de huid of aan de filet kant. Dit vind ik een beetje aan de “makkelijke en laxe kant” . Uiteindelijk hebben we besloten om de rekening te vragen en geen dessert meer te bestellen. Ik ben zelf kok, dus snap het horeca leventje wel, maar dit was erg slecht