Beoordelingen
Restaurant Brasserie 't Straatje
Hoewel het zeker niet druk was, moesten we erg lang wachten op ons ete...
Hoewel het zeker niet druk was, moesten we erg lang wachten op ons eten. Mensen die na ons binnen gekomen waren, kregen zelfs nog eerst hun eten. Als aperitiefhapje hadden we kaashapjes besteld, de helft hebben we laten liggen omdat ze veel te pikant waren. De ober bood mijn vrouw een extra broodje aan om de smaakpupillen te temperen. Daarna 3 maal filet pur besteld, saignant gevraagd doch we kregen 1 die medium gebakken was, 1 die bleu gebakken was en - hoera... derde keer, goeie keer - 1 saignant. De steaks waren ook veel te taai om filet pur genoemd te worden, dus ik ben er vrij sterk van overtuigd dat men 3 rumpsteaks geserveerd heeft maar wel filet pur aangerekend heeft (38 EUR, + 3 EUR voor de saus + 2 EUR voor steppegras = 43 EUR!). Het steppegras was ook een veel te grote hoop en was daarenboven véél te licht gebakken. Toen de ober - die overigens zeer vriendelijk was - na 't eten vroeg of alles naar wens geweest was en wij onze opmerkingen doorgaven, excuseerde hij zich en ging hij dit doorgeven aan de kok. Doch van enige compensatie was totaal geen sprake. We hebben iets meer dan 163 EUR betaald (voor 3 personen) voor eten dat totaal niet naar wens was of naar verwachting was. Vroeger was dit zo'n goed restaurant, jammer dat het zo kan verkeren met nieuwe eigenaars. Ons zien ze in elk geval nooit meer terug. Ik zal dit restaurant zeker ook nooit meer aanraden aan vrienden of familie!
Hoewel het zeker niet druk was, moesten we erg lang wachten op ons ete...
Hoewel het zeker niet druk was, moesten we erg lang wachten op ons eten. Mensen die na ons binnen gekomen waren, kregen zelfs nog eerst hun eten. Als aperitiefhapje hadden we kaashapjes besteld, de helft hebben we laten liggen omdat ze veel te pikant waren. De ober bood mijn vrouw een extra broodje aan om de smaakpupillen te temperen. Daarna 3 maal filet pur besteld, saignant gevraagd doch we kregen 1 die medium gebakken was, 1 die bleu gebakken was en - hoera... derde keer, goeie keer - 1 saignant. De steaks waren ook veel te taai om filet pur genoemd te worden, dus ik ben er vrij sterk van overtuigd dat men 3 rumpsteaks geserveerd heeft maar wel filet pur aangerekend heeft (38 EUR, + 3 EUR voor de saus + 2 EUR voor steppegras = 43 EUR!). Het steppegras was ook een veel te grote hoop en was daarenboven véél te licht gebakken. Toen de ober - die overigens zeer vriendelijk was - na 't eten vroeg of alles naar wens geweest was en wij onze opmerkingen doorgaven, excuseerde hij zich en ging hij dit doorgeven aan de kok. Doch van enige compensatie was totaal geen sprake. We hebben iets meer dan 163 EUR betaald (voor 3 personen) voor eten dat totaal niet naar wens was of naar verwachting was. Vroeger was dit zo'n goed restaurant, jammer dat het zo kan verkeren met nieuwe eigenaars. Ons zien ze in elk geval nooit meer terug. Ik zal dit restaurant zeker ook nooit meer aanraden aan vrienden of familie!