Beoordelingen van 't Oud Lier

403 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.3
403 beoordelingen
datum score
chris
Beoordeeld op: 12/03/2020
chris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima vriendelijke bediening....mooie omgeving....

Prima vriendelijke bediening....mooie omgeving....voor herhaling vatbaar!

Verkest
Beoordeeld op: 09/03/2020
Verkest beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Kortweg top aanrader....

Kortweg top aanrader.

dirk
Beoordeeld op: 08/03/2020
dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Bestek zat onder de vlekken van het afwasmachin...

Bestek zat onder de vlekken van het afwasmachine. Buiten veel rommel. Ook al is het slecht weer het kan wel opgeruimd blijven. Parasols lagen bovenop stapels stoelen. Geeft geen goede eerste indruk. Kroketten besteld, frieten gekregen. Chamignonsaus lekker maar zonder champignons. Personeel super vriendelijk, daar is niks op aan te merken.

Jef
Beoordeeld op: 08/03/2020
Jef beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Om 13uur gereserveerd, ik was er , na 10 min...

Om 13uur gereserveerd, ik was er , na 10 min opname , dan meer dan 1 uur op 1slechts 1 schotel , en nog gevraagd hoe zit dat hier? Sorry sorry ook bij afrekening , geen gratis koffie als compensatie of niks

Gerda
Beoordeeld op: 06/03/2020
Gerda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel vriendelijk personeel!!! Gerechten mooi...

Heel vriendelijk personeel!!! Gerechten mooi afgewerkt op de borden.

Patricia
Beoordeeld op: 02/03/2020
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

De kaart is zeer beperkt , het eten is niet...

De kaart is zeer beperkt , het eten is niet echt lekker, waterige saus en groenten uit een diepvriespak , dat kon je direct zien dat het niet zelf gesneden was Ook als ze je drank brengen, geen nootje of olijfje of iets anders erbij in afwachting van je eten

Rita
Beoordeeld op: 01/03/2020
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

De vraag voor de warme drank kwam heel laat...

De vraag voor de warme drank kwam heel laat en de vraag voor een 2de koffie is niet gekomen. In de toiletten hing een folder ivm het coronavirus, maar er was dan wel geen zeep.

Ingrid
Beoordeeld op: 01/03/2020
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, goede service, gezellige atmosfeer...

Lekker eten, goede service, gezellige atmosfeer.

pascal
Beoordeeld op: 01/03/2020
pascal beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker ontbijtbuffet met zeer vriendelijke...

Lekker ontbijtbuffet met zeer vriendelijke bediening.

Elly
Beoordeeld op: 29/02/2020
Elly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam en zeer vriendelijke personeel...

Aangenaam en zeer vriendelijke personeel

datum score