Beoordelingen van 't Oud Lier

403 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
403 beoordelingen
datum score
Greet
Beoordeeld op: 27/02/2020
Greet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke service, zeer correct, houden...

Zeer vriendelijke service, zeer correct, houden rekening met eventuele diëten zonder het gevoel te krijgen dat het hen teveel is...

Daisy
Beoordeeld op: 25/02/2020
Daisy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

er is blijkbaar nog wat werk aan de zaak ....

er is blijkbaar nog wat werk aan de zaak . niet slecht bedoeld ...maar wij veronderstellen dat het nog niet zolang geleden is overgenomen . en in de horeca is het nu eenmaal niet gemakkelijk . aan het ontbijt moeten ze nog wat werken ...kan verbetering aan gebracht worden . en dit is positief bedoeld . veel succes met de zaak .

mark
Beoordeeld op: 22/02/2020
mark beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

correct eten voor juiste prijs...

correct eten voor juiste prijs

Beoordeeld op: 20/02/2020
beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

rustige gezellige taverne, goed onthaal & bedie...

rustige gezellige taverne, goed onthaal & bediening. Goed gelegen voor stadswandeling na het ontbijt.

Rani
Beoordeeld op: 17/02/2020
Rani beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We waren hier voor een ontbijt. Het personeel...

We waren hier voor een ontbijt. Het personeel was heel vriendelijk en het eten was lekker!

benny
Beoordeeld op: 17/02/2020
benny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker ontbijt en vriedelijke bediening...

Lekker ontbijt en vriedelijke bediening

Jan
Beoordeeld op: 17/02/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede bediening en lekker eten,ook een gezellig...

Goede bediening en lekker eten,ook een gezellig interieur.

Jan
Beoordeeld op: 17/02/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Het ontbijt buffet is niet van de hoogste kwali...

Het ontbijt buffet is niet van de hoogste kwaliteit. We zijn er nu 3 keer geweest (bongo) dus kan echt wel oordelen dat de geleverde kwaliteit vd producten matig is. Pistolets, koffiekoeken en croissants zijn diepvries kwaliteit die ter plaatse gebakken worden. Niet te vgl met iets vd warme bakker. Spek bij het ontbijt is een soort “gemalen” variant op spekblokjes. Niet echt smakelijk. Je kan zoveel terug gaan als je wil , dus voor degene die graag “veel” eten maar niet zo zeer kwaliteitsgericht willen eten,gaan hier heel gelukkig zijn.

Mieke
Beoordeeld op: 16/02/2020
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige locatie. Goede bediening en lekker...

Gezellige locatie. Goede bediening en lekker eten. Voor herhaling vatbaar.

Joris
Beoordeeld op: 16/02/2020
Joris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten voor correcte prijs, gezellige...

Lekker eten voor correcte prijs, gezellige sfeer en vlotte en vriendelijke bediening.

datum score