Beoordelingen van De Comeet

846 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
846 beoordelingen
datum score
Perry
Beoordeeld op: 08/12/2019
Perry beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het wapas menu was weer heel lekker. Bediening...

Het wapas menu was weer heel lekker. Bediening was ook in orde. Enig werkpuntje was de kabeljauw bij het visbord die net ietsje te rauw was gebleven.

Van Hoorebeeck
Beoordeeld op: 07/12/2019
Van Hoorebeeck beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Toffe sfeer lekker eten goede bediening...

Toffe sfeer lekker eten goede bediening

Lut
Beoordeeld op: 04/12/2019
Lut beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellige setting, vlotte en vriendelijke servi...

Gezellige setting, vlotte en vriendelijke service nogal duur Paella was smaakvol maar te nat

Wuyts
Beoordeeld op: 02/12/2019
Wuyts beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer lekker gegeten...super gezellig restaurant...

Zeer lekker gegeten...super gezellig restaurant

Winnie
Beoordeeld op: 01/12/2019
Winnie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Ik wist van de mogelijkheid tot glutenvrij...

Ik wist van de mogelijkheid tot glutenvrij eten in dit restaurant. De service was ontzettend goed, de dame die kwam opnemen was goed op de hoogte van alles en heeft er mee voor gezorgd dat ik zorgeloos kon genieten van een glutenvrije maaltijd!

Bob
Beoordeeld op: 30/11/2019
Bob beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellige jonge sfeer....

Gezellige jonge sfeer.

Jan
Beoordeeld op: 30/11/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Op advies gingen niet voor de wapa's maar enkel...

Op advies gingen niet voor de wapa's maar enkel voor een hoofdgerecht en die waren lekker (2 suggesties en 2 tajines (vegetarisch en kip)). Wel gevraagd om het hoofdgerecht niet te snel te krijgen zodat we onze aperitief op normaal tempo konden uitdrinken. We gaan zeker nog eens terug

GEERT
Beoordeeld op: 29/11/2019
GEERT beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Uitstekende bediening. Prima tappas en uitsteke...

Uitstekende bediening. Prima tappas en uitstekende bereiding en presentatie van hoofdgerecht. Prijs/kwaliteit top!

Chantal
Beoordeeld op: 27/11/2019
Chantal beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer gezellig kader en super lekker eten. Vrien...

Zeer gezellig kader en super lekker eten. Vriendelijke bediening.

Monica
Beoordeeld op: 25/11/2019
Monica beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Perfecte vleesgerecht snelle en vriendelijke...

Perfecte vleesgerecht snelle en vriendelijke bediening leuk kader spijtig en beetje te weinig lichtdecoratie moeilijk om menu te lezen

datum score