Beoordelingen van Manus Bis

393 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.4
393 beoordelingen
datum score
Peter
Beoordeeld op: 08/03/2020
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

topkwaliteit aan betaalbare prijzen en vriendel...

topkwaliteit aan betaalbare prijzen en vriendelijke bediening

kathleen
Beoordeeld op: 08/03/2020
kathleen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker, veel keus, alles vers. Top...

Heel lekker, veel keus, alles vers. Top

Evi
Beoordeeld op: 07/03/2020
Evi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Topservice, Topgerechtjes, Toplocatie, gewoon...

Topservice, Topgerechtjes, Toplocatie, gewoon TOP

Paul
Beoordeeld op: 06/03/2020
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Prima service, vriendelijk behulpzaam personeel...

Prima service, vriendelijk behulpzaam personeel

Natacha
Beoordeeld op: 04/03/2020
Natacha beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer zeer lekker gegeten , perfecte kwaliteit...

Zeer zeer lekker gegeten , perfecte kwaliteit /prijs verhouding .Heel vriendelijke bediening .Mooi aangenaam kader . 10/10 en we komen zeker altijd terug

Werner
Beoordeeld op: 02/03/2020
Werner beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Omdat het lekker en vers was en de bediening...

Omdat het lekker en vers was en de bediening super vriendelijk.

ivo
Beoordeeld op: 29/02/2020
ivo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij hebben onze huwelijkfeestje bij Manus gedaa...

Wij hebben onze huwelijkfeestje bij Manus gedaan. Fantastisch ingericht. Gezellig. Vriendelijk en hardwerkend personeel. Kortom top.

Anja
Beoordeeld op: 27/02/2020
Anja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel tevreden over het regelmatig bijvullen...

Heel tevreden over het regelmatig bijvullen van de aangeboden keuze enkel wat ontbrak is dat er niet gevraagd werd of er nog drinken ( koffie/ thee/....) moest zijn. Enkel bij de start gevraagd. Wat wel jammer was. Het aanbod van vers fruit was top.

Peggy
Beoordeeld op: 27/02/2020
Peggy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer lekker ontbijt, uitgebreide keuze....

Zeer lekker ontbijt, uitgebreide keuze.

Brent
Beoordeeld op: 23/02/2020
Brent beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Perfect ontbijt in een prachtig kader!Heel...

Perfect ontbijt in een prachtig kader!Heel vriendelijk personeel! We komen zeker terug!

datum score