Beoordelingen van Partaasch

169 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.2
169 beoordelingen
datum score
Michaela
Beoordeeld op: 29/07/2019
Michaela beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel gezellig, lekker eten en vriendelijk perso...

Heel gezellig, lekker eten en vriendelijk personeel!

Marnix
Beoordeeld op: 28/07/2019
Marnix beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Positief Door het slechte weer werd het eten...

Positief Door het slechte weer werd het eten opgediend in het restaurant maar dit viel reuze mee gezien het mooie gerestaureerde gebouw . De bediening en de kwaliteit van het eten was top . Ook de wijntjes waren prijs kwaliteit in orde . Enkele min puntjes : Een steak mes om de ribbetjes te snijden zou wenselijk zijn . Het huidige bestek is wat zwak daarvoor . Bij de ribbetjes was er geen bordje om de afval op te leggen en ook geen doekje of iets anders om de handen proper te maken .

Sonja
Beoordeeld op: 22/07/2019
Sonja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Fijne bediening, goede kwaliteit van eten en...

Fijne bediening, goede kwaliteit van eten en toffe setting

Serge
Beoordeeld op: 22/07/2019
Serge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

voor de zomermaanden een gezellig terras en...

voor de zomermaanden een gezellig terras en snelle bediening.

Beoordeeld op: 21/07/2019
beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

In vgl met het restaurant binnen is de keuken...

In vgl met het restaurant binnen is de keuken minder fijn en de wachttijden duidelijk langer

Yannick
Beoordeeld op: 18/07/2019
Yannick beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Heerlijk gegeten op een toplocatie! Goede bedie...

Heerlijk gegeten op een toplocatie! Goede bediening, culinaire gerechten en toffe sfeer! TOP

Ellis
Beoordeeld op: 17/07/2019
Ellis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Het eten en de sfeer was zalig!! Vlotte bedieni...

Het eten en de sfeer was zalig!! Vlotte bediening en tips als je niet weet wat kiezen.

MARTINE
Beoordeeld op: 17/07/2019
MARTINE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

gezellig zitten, prijs kwaliteit eten ok, ook...

gezellig zitten, prijs kwaliteit eten ok, ook goedkopere gerechten is fijn, vriendelijk personeel, leuke aankleding

Geert
Beoordeeld op: 14/07/2019
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Lekker eten in een echte vakantiesfeer. Het...

Lekker eten in een echte vakantiesfeer. Het vraagt om meer te doen.

Lise
Beoordeeld op: 14/07/2019
Lise beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

super mooi terras, fijne formule, fijne sfeer....

super mooi terras, fijne formule, fijne sfeer. voldoende personeel, zowel een aanrader om te eten als een glas te drinken. Wij komen terug.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in