Vlotte, vriendelijke service...
Vlotte, vriendelijke service
topgerechten, goede bediening en timing
Het was allemaal dik in orde met vriendelijke bediening.
Wij waren met een groep van 45 personen en de bediening ging zeer vlot en vriendelijk Het eten was ook zeer lekker..
Een fijn voorgerechtje als opkikker voor de volgende etappe van de fietstocht. Er was een grote grote groep die kwam eten en daardoor moesten we nogal een tijdje wachten, maar de kok verontschuldigde zich en werd er vlot gehandeld.
Heel lekkere lunchmenu, fijne bediening!
Vlotte en vriendelijke bediening! aanrader!
Ik reserveerde een tijdje geleden, nam nog eens contact per mail en de dag voordien kreeg ik nog een bevestigingsmail, fijne afspraak …goed geregeld. Bediening verliep heel vlot, ook werd er perfect rekening gehouden met glutenvrij dieet( top). Eten was lekker! Bedankt en proficiat
We waren daar met een groep en we kregen niet wat er voorhand was afgesproken aan de telefoon en daar werd moeilijk over gedaan. Ook over allergenen. Ook werd tegen ons gezegd dat er bepaalde dranken niet waren, terwijl dit aan andere tafels naast ons wel gewoon geserveerd werd.