Zeer gezellige setting, heel vriendelijke ontva...
Zeer gezellige setting, heel vriendelijke ontvangst en bovenal hebben we zeer lekker gegeten! We hebben een top zondag gehad
Zoals gewoonlijk, super lekker!! Geweldige bediening, super vriendelijk!! Genieten!
Zowel de gastvrijheid, het vele lekkers, de sublieme wijntjes, als het mooie interieur hebben ons weer een fantastische namiddag bezorgd! Top restaurant in een mooie setting van de oude molen aan het riviertje de Dommel.
Mmmmmmmmmmm heel lekker en allemaal fijne mensen die je heerlijk verwennen we hebben genoten .
Wat hebben we weer heerlijk genoten, deze keer het kreeftenmenu geprobeerd. Een echte aanrader met lekkere aangepaste wijnen. Zoals steeds een vlotte vriendelijke bediening. Tot de volgende!
Zoals altijd was het weer top, zowel het eten als de bedienings. Wij komen hier heel graag!!!
Fijn buiten gezeten op het terras en een aangename lekkere middag gehad. Jos en Ria
De eerste keer, fijn ontvangst op het terras ,hele lieve mensen die het eten en de wijn rijkelijk uit serveren, Het was een aangename kennismaking met het restaurant.
Het was onze eerste, en zeker niet de laatste keer, dat wij hier waren. Het is een hele gezellige ambiance. Uiterst vriendelijk personeel en het eten was zeer goed.