Logo

Molenzicht 16 3900 OVERPELT
13.5 Gault&Millau
Belgisch-Franse  Franse  Gastronomische

Menu's van Petite Source

5, 6* Gangen Petite Source menuExperiences KreeftenmenuExperiences Wildmenu 28 29 30 nov -1 dec 2025DrankenWijnkaart Reserveer je tafel Detail

Experiences Kreeftenmenu

Naast het petite source menu serveren wij ook een kreeftenmenu, enkel op zondagmiddag, u dient dit menu te reserveren via de knop Experiences Ervaar het Kreeftenmenu – Alleen op Zondagmiddag Laat u verwennen met een exclusieve culinaire belevenis! Op zondagmiddag ontvangen wij u graag met een feestelijk aperitief van crémant de Luxembourg en verfijnde amuses. Daarna geniet u van een uitgebreid 5-gangen kreeftenmenu, waarbij elke gang wordt begeleid door zorgvuldig geselecteerde wijnen. Uiteraard zorgen wij ook voor water en een perfecte koffieservice om uw middag stijlvol af te sluiten. Reserveer en beleef een onvergetelijke zondag vol smaak, luxe en gastvrijheid! Het kreeftenmenu serveren wij enkel op zondagmiddag per tafel en deze dient U uiterlijk twee dagen vooraf te reserveren. Voor dit menu vragen wij een aanbetaling van € 15.00 pp Vermelden prijzen gelden tot 31/12/2025

125.00
Salade van Kreeft
Fris en elegant, met subtiele toetsen van gember en yuzu.
Kreeft
Een harmonieuze combinatie van zachte linzen en aromatische vadouvan, geserveerd met malse kreeft.
Kreeft
Rijk van smaak, krokant gegratineerd met mimolette en verfijnd met zeealgen
Vis van de dag
Dagverse vis, geserveerd met een aangepaste garnituur en een delicate kreeftsaus.
Dessert
Sluit af met een huisgemaakt dessert of kies voor een selectie van fijne kazen (supplement €12,50).
Powered by
Zoek een restaurant