Beoordelingen van Ristorante Antica

258 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.3
258 beoordelingen
datum score
Séverine
Beoordeeld op: 25/09/2022
Séverine beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Gastronomie

Tout était très bon et très copieux. Très beau...

Tout était très bon et très copieux. Très beau cadre

Brigitte
Beoordeeld op: 25/09/2022
Brigitte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

La qualité de la cuisine est extra ! 2 ème...

La qualité de la cuisine est extra ! 2 ème visite et tout aussi satisfaite Belle découverte . Améliorer l’acoustique du rez-de-chaussée serait un plus !

Tony
Beoordeeld op: 11/09/2022
Tony beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

La qualité des ingrédients vraiment ressentie,...

La qualité des ingrédients vraiment ressentie, que ce soit dans la pizza ou les pâtes. Une cuisine italienne de très grande qualité. Dommage, que nous n'ayons pas su profiter du cadre magnifique du restaurant, nous étions installé sur la "terrasse "près de la bâche, qui dégage une d'urine de chat. Sinon rien à dire ,on y retournera sans hésiter, en demandant d'être à l'intérieur.

Sarah
Beoordeeld op: 11/09/2022
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Comme à chaque fois excellent, service au top...

Comme à chaque fois excellent, service au top

Laurence
Beoordeeld op: 10/09/2022
Laurence beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Bonne cuisine et personnel sympathique 50...

Bonne cuisine et personnel sympathique 50

Hervé
Beoordeeld op: 25/08/2022
Hervé beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Qualité du service et de la restauration Perso...

Qualité du service et de la restauration Personnel au top

Aurélie
Beoordeeld op: 25/08/2022
Aurélie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

C’était un véritable délice, nous avons fait...

C’était un véritable délice, nous avons fait découvrir ce restaurant à mes parents qui n’en revenaient pas ! Tout était parfait

Vincenza
Beoordeeld op: 18/08/2022
Vincenza beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

A chaque venue c'est toujours...

A chaque venue c'est toujours

Xavier
Beoordeeld op: 16/08/2022
Xavier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Beau cadre et bonne cuisine...

Beau cadre et bonne cuisine

Fiona
Beoordeeld op: 10/08/2022
Fiona beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

la nourriture est au top, le décor rien à dire....

la nourriture est au top, le décor rien à dire. Les serveurs sont d’un professionnalisme impeccable

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan