Beoordelingen van Ristorante Antica

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Michel
Beoordeeld op: 19/08/2019
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

accueil ambiance service et nourriture excelle...

accueil ambiance service et nourriture excellente

Stouder
Beoordeeld op: 18/08/2019
Stouder beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Entrée commandée: scampi a l'ail , reçu scampi...

Entrée commandée: scampi a l'ail , reçu scampi a je ne sait mais pas à l ail ,pâte et sauce trop compacte ...

Julie
Beoordeeld op: 18/08/2019
Julie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Nous avons passé une excellente soirée! Le...

Nous avons passé une excellente soirée! Le repas était comme toujours succulent! Le service au Top! Félicitations à toute l'équipe!

Cindy
Beoordeeld op: 11/08/2019
Cindy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Nous avons été bien reçu et nous avons très...

Nous avons été bien reçu et nous avons très bien mangé. Trop bon

Emmanuel
Beoordeeld op: 10/08/2019
Emmanuel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

Bon accueil. Qualité des produits, diversité...

Bon accueil. Qualité des produits, diversité de la carte.

Letizia
Beoordeeld op: 06/08/2019
Letizia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Qualité des plats...

Qualité des plats

Oliwer
Beoordeeld op: 29/07/2019
Oliwer beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Personnel very nice, grazie. Good...

Personnel very nice, grazie. Good

frédéric
Beoordeeld op: 26/07/2019
frédéric beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Superbe cadre. Serveurs attentionnés et aimable...

Superbe cadre. Serveurs attentionnés et aimables. Qualité des produits servis au top.

Salvatore
Beoordeeld op: 19/07/2019
Salvatore beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

J'ai choisi ce restaurant pour compléter les...

J'ai choisi ce restaurant pour compléter les célébrations de l'anniversaire de ma femme. Nous sommes allés sur 5, 3 adultes et 2 enfants. Nous avons pris un riche apéritif et chacun de nous a pris un plat différent du menu. Le dîner était excellent à la fois pour la qualité et pour l'abondance des portions. Les prix sont honnêtes. Nous reviendrons certainement.

Thierry
Beoordeeld op: 25/06/2019
Thierry beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

L'accueil est chaleureux et cordial. Les produ...

L'accueil est chaleureux et cordial. Les produits sont frais et de qualité. Le cadre est très agréable.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in