Beoordelingen van Picardie

228 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
228 beoordelingen
datum score
Ivan M.
Beoordeeld op: 15/04/2019
Ivan M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijke dagschotels aan prima prijs , aangena...

Heerlijke dagschotels aan prima prijs , aangename bediening ..komen hier heel graag eten

Sofie D.
Beoordeeld op: 07/04/2019
Sofie D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Stijlvolle bediening, super lekker en verfijnd...

Stijlvolle bediening, super lekker en verfijnd eten, heel gezellig op het verwarmd buitenterras.

Jos
Beoordeeld op: 07/04/2019
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij waren zeer tevreden over de Service . Het...

Wij waren zeer tevreden over de Service . Het eten was top echt een aanrader voor wie in Blankenberge is.

Liliane
Beoordeeld op: 18/03/2019
Liliane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

gewoon simpel en aangenaam restaurant aan de...

gewoon simpel en aangenaam restaurant aan de dijk

Marc
Beoordeeld op: 23/02/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs en kwaliteit in orde ook zeer vriendelijk...

Prijs en kwaliteit in orde ook zeer vriendelijke bediening

Matilde
Beoordeeld op: 19/02/2019
Matilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

We zaten in het gezellige verwarmd terras en...

We zaten in het gezellige verwarmd terras en konden genieten van zicht op zee. Fijne bediening, lekker eten en kindvriendelijk. Wij komen terug!

Ann D.
Beoordeeld op: 18/02/2019
Ann D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten, vriendelijke bediening, gezel...

Zeer lekker eten, vriendelijke bediening, gezellig. Picardie een super restaurant in Blankenberge! We komen er altijd graag terug!

Megan
Beoordeeld op: 17/02/2019
Megan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Onvriendelijk, kleine keuze in visgerechten,...

Onvriendelijk, kleine keuze in visgerechten, mits 1 Hollandse dame die onvriendelijk was.

Werner
Beoordeeld op: 17/02/2019
Werner beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Vlot, sympathiek en lekker , ook voor de kinder...

Vlot, sympathiek en lekker , ook voor de kinderen is er genoeg keuze op de kaart . We hebben niet lang moeten wachten op onze bestelling , voor herhaling vatbaar

datum score