Heel lekker nieuwjaarsmenu zeer vriendelijke...
Heel lekker nieuwjaarsmenu zeer vriendelijke bediening aangenaam kader. Wij komen zeker terug
Lunch super lekker. Prijs / kwaliteit top. Dranken redelijk duur. Heel mooi kader. Super vriendelijke bediening door vaste medewerkers. Stijlvolle bediening.
Vriendelijke ontvangst en attente bediening. Lekker gegeten, mooie porties, heel verzorgd! Wij komen zeker terug.
Lekker eten Perfecte bediening Prijs / kwaliteit OK
Fijne keuken! Goed onthaal. Perfecte bediening. Aangename ruimte.Ruime keus aan wijnen. Vriendelijk personeel!
Eten en drank waren zoals gewoonlijk top, alleen voelden wij ons een beetje eenzaam Gelukkig was Gert in de zaal
Zeer lekker gegeten!. Super bediening, gezellig interieur. Een absolute aanrader.
Vriendelijke ontvangst en zeer lekker gegeten
Alles naar wens, lekker eten. Vriendelijke bediening
Heel vriendelijke ontvangst, gezellig interieur en vooral lekker eten. Graag één vegan menu op de kaart , tegenwoordig zijn veel mensen vegan, waaronder onze dochter en we zouden graag eens met de familie komen. Ze mag geen zuivel producten eten.