Heerlijk eten, vriendelijke bediening, mooi...
Heerlijk eten, vriendelijke bediening, mooi en gezellig interieur, en verrast door heerlijke verwennerijtjes bij de thee/koffie
Super vriendelijke bediening, lekker eten opgediend op hete borden. Mooi terras met zicht op vijver
Lamsvlees wordt normaal rose gebakken, Ik krijg een HEET bord met uitgedroogd vlees erop. Heb het tegen de ober vertelt en hij kon alleen vast stellen dat het juist was wat ik vertelde.
We namen de lunch en waren heel tevreden. Vooral het feit dat er verschillende keuzes zijn, verraste ons positief; weinige resto’s bieden een lunch met keuzemogelijkheden aan. Alles was heel lekker en vers, ook,mooi gepresenteerd. Vriendelijke bediening ook. Een aanrader!
op een doordeweekse dag feestelijk geluncht in een rustgevend decor met altijd vriendelijke bediening : een plek om naar terug te keren.
zoals steeds extra verzorgd en zeer goede bediening
Zeer lekker eten en vriendelijke bediening.
Heel gezellig kader, superlekker eten, prachtige presentatie en heel vriendelijke bediening!
Hoffelijk onthaal en deskundige vlotte bediening. Heerlijke keuken met voorverwarmde borden. Goede Nieuw-Zeelandse wijn, fris en fruitig bij de visschotel. Aangename zit in de mooie tuin met visvijver. Een ZEN-gevoel.....ontspannend en verwennend....naar geest en lichaam optimale smaak van de fijne bereide gerechten.