Beoordelingen van Ellis Gourmet Burger

71 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
71 beoordelingen
datum score
Peggy
Beoordeeld op: 28/11/2022

Ik zat daar reeds 15 min. en ze vonden de kaart...

Ik zat daar reeds 15 min. en ze vonden de kaart niet.Ik bestelde dan via mijn GSM.Vervolgens zat er te veel tijd tussen de maaltijden omdat ze op hun laptop zaten en privételefoontjes hielden.De burger had ook geen saus,dus tegen dat ik om hulp kon vragen was mijn burger koud.Vervolgens gooien ze daar met een pollepel een heleboel koude saus op,waardoor mijn broodje doorweekt was.Ze waren meer bezig met privé telefoontjes en met de laptop dan met hun klanten.Ik kon ook niets extra van drank bestellen.En als ze niet met hun telefoon bezig waren,dan waren ze buiten.Nee er waren buiten geen klanten.

Kris
Beoordeeld op: 27/11/2022
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker gegeten en vriendelijke bediening...

Lekker gegeten en vriendelijke bediening

KATHLEEN
Beoordeeld op: 27/11/2022
KATHLEEN beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker eten en vooral supervriendelijke bedieni...

Lekker eten en vooral supervriendelijke bediening.

Bert
Beoordeeld op: 21/11/2022
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Vriendelijke bediening...

Vriendelijke bediening

Annelies
Beoordeeld op: 17/11/2022
Annelies beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het eten was lekker (geboekt met social deal),...

Het eten was lekker (geboekt met social deal), service was goed en vriendelijk. We zaten met onze rug naar het keldergat en er kwam daar een onwelriekende geur uit.

Kim
Beoordeeld op: 12/11/2022
Kim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We hebben 40 minuten achter onze drank moeten...

We hebben 40 minuten achter onze drank moeten wachten. En 5 keer moeten achter vragen. En voorgerecht 60min moeten wachten. Hamburgers waren ook blijkbaar ook moeilijk te maken want hebben daar 2 uren moeten achter wachten!!! Dit doe je niet als er kleine kinderen bij zijn!! Laatste keer geweest dat we er nu gaan!!! 3 jaar geleden het zelfde tegen gekomen en dan was de uitleg dat ze alles nog moesten zoeken omdat ze nog maar net open waren

Rik
Beoordeeld op: 12/11/2022
Rik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Ze waren niet voorbereid op de grote toeloop,...

Ze waren niet voorbereid op de grote toeloop, service liep in het honderd.

Jeroen
Beoordeeld op: 03/11/2022
Jeroen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

we konden niet ter plaatse eten. Het was uitein...

we konden niet ter plaatse eten. Het was uiteindelijk 'gesloten' wegens geen frieten aanwezig.

Marianne
Beoordeeld op: 29/10/2022
Marianne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Via Social deal geboekt. Prijs kwaliteit, lekke...

Via Social deal geboekt. Prijs kwaliteit, lekker gegeten.

Nik S.
Beoordeeld op: 26/10/2022
Nik S. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Bediening en maaltijd was top!...

Bediening en maaltijd was top!

datum score