Beoordelingen van Savarin

61 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
61 beoordelingen
datum score
Patrick
Beoordeeld op: 03/11/2022
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke bediening, lekker eten...

Vlotte en vriendelijke bediening, lekker eten

Ilse
Beoordeeld op: 20/10/2022

Goede ligging, lekker eten en vriendelijke...

Goede ligging, lekker eten en vriendelijke bediening

Lies
Beoordeeld op: 18/09/2022
Lies beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Leuk en gezellig restaurant ! Ik heb er lekker...

Leuk en gezellig restaurant ! Ik heb er lekker gegeten en niet onbelangrijk, een super lekker dessert !! Vriendelijke bediening. Ik kom zeker nog terug.

Hilde
Beoordeeld op: 12/09/2022

Het was lekker. Vriendelijke bediening....

Het was lekker. Vriendelijke bediening.

Eddy
Beoordeeld op: 22/08/2022
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede ontvangst en mooi gedekte tafel voor...

Goede ontvangst en mooi gedekte tafel voor onze familiebijeenkomst. We hadden ook voldoende privacy in de zaal. Dranken en eten waren top. Bedankt voor de goede ontvangst en bediening!

Karen
Beoordeeld op: 14/08/2022
Karen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Vriendelijke bediening...

Vriendelijke bediening

Patrick
Beoordeeld op: 31/07/2022
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Snelle en vriendelijke bediening en eten zeer...

Snelle en vriendelijke bediening en eten zeer lekker en verzorgd !

Beoordeeld op: 16/07/2022
beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke ontvangst en bediening, Geze...

Heel vriendelijke ontvangst en bediening, Gezellige inrichting van het restaurant. Mooie presentatie van de visschotel (tongrolletjes) en... die smaakte heel goed!! Wij gaan zeker terug!

Marie
Beoordeeld op: 30/06/2022

Diepe teleurstelling

Beste Savarinhouder/houders Wij waren tevreden terugkerende klanten, wij zijn samen hier geweest in December. maar na ons laatste bezoekje zien ze ons hier nooit meer, boertige bediening en ondermaats eten, zonde van het geld! dit is enorm bergaf gegaan op korte tijd. Spijtig, was nochtans een adressje voor te onthouden. schaam jullie dit een restaurant te durven noemen!

Veronique
Beoordeeld op: 29/06/2022
Veronique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker verzorgd eten en heel vriendelijke bedie...

Lekker verzorgd eten en heel vriendelijke bediening elke keer weer!

datum score