Beoordelingen van Savarin

36 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
36 beoordelingen
datum score
Hollander
Beoordeeld op: 21/12/2019
Hollander beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Heerlijke gerechten met een verfijnde smaak!...

Heerlijke gerechten met een verfijnde smaak!

Johan
Beoordeeld op: 09/12/2019
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke en snelle bediening - het eten...

vriendelijke en snelle bediening - het eten was heel lekker - gezellig druk maar niet overdreven

Ann
Beoordeeld op: 01/12/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede bediening, heel lekker gegeten, aangenaam...

Goede bediening, heel lekker gegeten, aangenaam kader. Kom hier zeker terug!

Franky
Beoordeeld op: 18/11/2019
Franky beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten en vriendelijke bediening.Prij...

Zeer lekker eten en vriendelijke bediening.Prijs kwaliteit is top alvast een aanrader.

Patrick
Beoordeeld op: 12/10/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Topkwaliteit en topbediening ! Heel klein...

Topkwaliteit en topbediening ! Heel klein minpuntje : je zag het dat het de laatste portie mosselen van de dag was, waren ook niet zo lekker meer, maar dat weegt niet op tegenover de kwaliteit en de zorgzaamheid die we de laatste jaren steeds mochten ervaren ...

els
Beoordeeld op: 09/10/2019
els beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was superlekker en heel vriendelijke...

Het eten was superlekker en heel vriendelijke bediening, gezellig restaurant, en alles heel proper !

Maria
Beoordeeld op: 09/10/2019
Maria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Om we lekker van eten was en vriendelijk bedien...

Om we lekker van eten was en vriendelijk bedienden Top

placeholder
Jan
Beoordeeld op: 06/10/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

verzorgde service, vriendelijk onthaal, mooie...

verzorgde service, vriendelijk onthaal, mooie en lekkere goed geproportioneerde schotels, vlotte bediening, correcte prijszetting. voor herhaling vatbaar.

Christine
Beoordeeld op: 06/10/2019
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening, gezellige...

Lekker eten, vriendelijke bediening, gezellige sfeer!, goede verhouding prijs/kwaliteit. ..we komen zeker terug

Meert
Beoordeeld op: 05/10/2019
Meert beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede service, vriendelijk personeel, lekker...

Goede service, vriendelijk personeel, lekker eten voor zijn democratische prijs

datum score