Fantastisch: topgerechten in een geweldige...
Fantastisch: topgerechten in een geweldige presentatie. Vlotte en vriendelijke bediening.
Super lekker. Prachtige borden. Super vriendelijk
Het was een volmaakte avond! Eten en bediening waren top!!
Een culinaire ervaring! Het eten werd zeer goed gedresseerd. Top keuken! Het zitten aan het doorgeefluik vonden we niet storend maar wanneer er vuile glazen gezet worden kan dit storend ervaren worden. Maar de belevenis was een fantastische ervaring en wij komen nog zeker nog terug! Goed bezig mannen!
Gezellig gegeten onder de kerktoren van Hofstad. Heel vriendelijke bediening. Het eten was lekker en mooi om zien. Topavond met vrienden gehad!
Fantastisch lekker eten, mooi gepresenteerd door 2 vakmannen die weten waarmee ze bezig zijn
Zeer fijne keuken, mooi gepresenteerde gerechten, gecombineerd met uitstekende zaalservice. Enige minpuntje is dat de tafels wat dicht bijeen staan, doordat de zaal niet erg groot is.
het was allemaal in orde. voor herhaling vatbaar!!