Heel leuk verwarmd terras met ruim plaats tusse...
Heel leuk verwarmd terras met ruim plaats tussen de verschillende tafels, volledig corona proof. En lekker eten en vriendelijke service natuurlijk zoals we gewoon zijn bij Harte Troef!
Lekker eten en genoeg keuze, proper en verzorgd restaurant en helemaal perfect volgens de Covid-maatregelen. En Cindy & co zorgden voor een vriendelijke bediening. We waren alle 6 meer dan tevreden. Wij komen telkens terug.
Het was superlekker! Een streling voor het oog en de tong! Heel vriendelijke bediening. Het was top!
Lekker gegeten, bediening verliep vlot, het restaurant heeft zich zeer goed georganiseerd om alles corona-veilig te laten verlopen
We werden hartelijk ontvangen en alles was zeer corona proof! Het eten was super lekker en we werden ook goed bedient. Nooit een moment zonder honger of dorst gezeten. Komen zeker nog eens langs!
Prima service! Ook de vriendelijkheid van het personeel is een pluspunt. Wegens omstandigheden kon onze zoon pas later aanschuiven. Toch werd ervoor gezorgd dat we samen ons eten hadden. En het was lekker! Superblij dat ze weer open zijn. We zullen zeker nog vaak terugkomen!
Ruim overdekt terras, super lekker eten en vriendelijke bediening
Heel vriendelijke bediening en lekker eten
Heel lekker eten, zeer vriendelijke bediening en super gezellig om te zitten op het verwarmde terras !! Geweldig om na 7 maanden zo te worden ontvangen !!