Beoordelingen van Brasseurs

118 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
118 beoordelingen
datum score
Peter
Beoordeeld op: 19/06/2021
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijn eten, heerlijke wijnen. Vriendelijk en...

Fijn eten, heerlijke wijnen. Vriendelijk en toffe mensen die ons van lekker eten wijn voorzien. Top!!

Mike
Beoordeeld op: 15/06/2021
Mike beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Always quality food...

Always quality food

Elke
Beoordeeld op: 09/05/2021
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals altijd: top service , heerlijk eten ,...

Zoals altijd: top service , heerlijk eten , vriendelijke bediening. Alle moeite werd gedaan om een Corona veilige omgeving te creëren. Super ! Bedankt aan het hele team en tot gauw !!!

Stan
Beoordeeld op: 02/05/2021
Stan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Ik ben ontevreden omdat helaas alle restaurants...

Ik ben ontevreden omdat helaas alle restaurants gesloten zijn en ik derhalve niet kon komen lekker eten, zoals gewoonlijk in normale tijden.

Lutgard
Beoordeeld op: 13/10/2020
Lutgard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heb waanzinnig lekker gegeten ! Bediening...

Heb waanzinnig lekker gegeten ! Bediening ook top. Nooit een leeg glas. Waar voor je geld !!!

ludo
Beoordeeld op: 30/09/2020
ludo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

goede prijs/kwaliteit - altijd vriendelijke...

goede prijs/kwaliteit - altijd vriendelijke en correcte bediening -

Filip
Beoordeeld op: 12/09/2020
Filip beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer smakelijk bereide maaltijden met bijpassen...

Zeer smakelijk bereide maaltijden met bijpassend wijntje, heel ongedwongen geserveerd! Fantastische maaltijd!

Veerle
Beoordeeld op: 11/09/2020
Veerle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere klassieke brasserie-keuken. Vriendelijk...

Lekkere klassieke brasserie-keuken. Vriendelijke service. Prijs -kwaliteit zeer verantwoord.

Paul
Beoordeeld op: 03/09/2020
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten uitstekend als altijd. Hetzelfde geldt...

Eten uitstekend als altijd. Hetzelfde geldt voor de service.

Elisabeth
Beoordeeld op: 02/09/2020
Elisabeth beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd lekker zonder veel complimenten......

Altijd lekker zonder veel complimenten...

datum score