Beoordelingen van Grand Cafe De Rooden Hoed

260 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
260 beoordelingen
datum score
herman
Beoordeeld op: 09/06/2019
herman beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

vriendelijk ontvangen en goede bediening...

vriendelijk ontvangen en goede bediening

Francois
Beoordeeld op: 08/06/2019
Francois beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het restaurant is OUDBOLLIG NIET GEZELLIG X...

Het restaurant is OUDBOLLIG NIET GEZELLIG X (ZEKER AAN NEW LOOK TOE ) het eten was zeker niet speciaal toch niet voor de NAAM !!!!!!!! DE ROODEN HOED ??? BESTE JAREN GEHAD ???

Sven
Beoordeeld op: 11/05/2019
Sven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten, vriendelijke bediening...

Lekker eten, vriendelijke bediening

Bob
Beoordeeld op: 06/05/2019
Bob beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Superlekker, supervriendelijk, waar voor je...

Superlekker, supervriendelijk, waar voor je geld

[anonymous]
Beoordeeld op: 12/04/2019
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

We waren et een kleine groep van 6 mensen....

We waren et een kleine groep van 6 mensen. Helaas liet de bediening liet echt te wensen over, men had eerst iemand zijn voorgerecht vergeten, helft had geen bestek gekregen, daarna iemand zijn hoofdgerecht, ook bij mijn schotel ontbrak de dipping saus. Dan de frietjes vergeten.. Gelukkig was bier was wel lekker... Neen.. ik ga niet meer terug met mijn gasten !

Arie
Beoordeeld op: 03/01/2019
Arie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer vriendelijke bediening en snelle service...

Zeer vriendelijke bediening en snelle service

[anonymous]
Beoordeeld op: 01/01/2019
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk ontvangen, snelle bediening...

Zeer vriendelijk ontvangen, snelle bediening "en dit voor oudejaarsavond". Fantastisch lekker gegeten en een zeer leuke avond gehad. Wij komen alvast zeker terug. Nen dikke "Rooden" chapeau ;)

roger
Beoordeeld op: 26/12/2018
roger beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

1/niet de plaats gekregen die bij reservering...

1/niet de plaats gekregen die bij reservering was gevraagd maar wel naast iemand met een hond aan tafel. 2/slechte bediening moest altijd wachten op drank. 3/eten prijs kwaliteit 4 op10 eten koud en te weinig krokketjes 4/gezelligheid ver zoek.

Carl
Beoordeeld op: 24/11/2018
Carl beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker gegeten in een gezellig entourage!...

Super lekker gegeten in een gezellig entourage!

Maes J.
Beoordeeld op: 27/09/2018
Maes J. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Fantastisch kader, eten lekker en bediening...

Fantastisch kader, eten lekker en bediening attent.

datum score