Beoordelingen van Grand Cafe De Rooden Hoed

272 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.2
272 beoordelingen
datum score
vivianeclaessens
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 22/03/2017
vivianebeveelt dit restaurant aan voor:

onmiddellijk toen we binnenkwamen werd ons...

onmiddellijk toen we binnenkwamen werd ons gezegd dat ze niet meer deelnamen aan deze resto days ?? ze hadden ook geen speciale menu voor deze activiteit - we mochten dan wel de maandmenu nemen !!! De prijs voor deze maandmenu was 35 euro - duur voor hetgeen er geserveerd werd.

Philip J.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 28/12/2016
Philip J.beveelt dit restaurant aan voor:

Attente en vriendelijke bediening, het kerstavo...

Attente en vriendelijke bediening, het kerstavonddiner was voortreffelijk

placeholder
CHRISTIANRAMMELOO
0 Favorieten
3 Beoordelingen
Beoordeeld op 30/10/2016
CHRISTIANbeveelt dit restaurant aan voor:

Teleurgesteld

Heb zaterdagmiddag met mijn vrouw een bezoek gebracht aan het restaurant. Vriendelijk personeel, gezellig kader , en nu het eten nog. Ik had choucroute besteld, mijn vrouw gentse waterzooi. De waterzooi was ok, maar niet gemaakt zoals verwacht, nl geen groentjes en een te dikke crêmesaus. De choucroute was droog en lauw, het vleesassortiment was beschamend, nl enkele zwanworstjes , twee stukjes rookworst, een klein stukje gekookt taai spek en een stukje uitgedroogd varkensvlees (dit moest 300 gr vlees voorstellen ). Deze schotel kwam rechtstreeks uit de microgolfoven. Het enige positieve was dat de uitbater mij deze schotel niet aanrekende. Spijtig, want deze zaak heeft veel troeven, die ze niet uitspeelt. Elke bezoeker is geen toerist.

MarleenVerhulst
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 16/10/2016

Mijn verwachtingen waren niet zo hoog. Ik was...

Mijn verwachtingen waren niet zo hoog. Ik was heel aangenaam verrast...

Patrick D.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 16/10/2016

Alles was tip top in orde....

Alles was tip top in orde.

Paul J.janssens
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 08/10/2016

We hadden een aperitief besteld en kregen niet...

We hadden een aperitief besteld en kregen niet de tijd om daar rustig van de genieten want na enkele minuten werd het voorgerecht al geserveerd. Daarna volgende in een snel tempo het hoofdgerecht en dessert. We hebben ook zelf om bestek moeten vragen toen het hoofdgerecht al voor onze neus stond. Voor koffie hebben we bedankt omdat ondertussen ook al een viertal keer de electriciteit was uitgevallen en we dus in het donker zaten. We waren er om 20 h en om 21.10h stonden we al terug op straat. Niet echt wat we van een avondje uit hadden verwacht. Het eten op zich was oké maar niet super. Zeker niet voor herhaling vatbaar.

franklandgraf
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 18/04/2016

fijne bediening en goed eten...

fijne bediening en goed eten

MarijkePaternotte
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 01/04/2016

Voor 80 %waren wij tevreden. Vlotte en vriendel...

Voor 80 %waren wij tevreden. Vlotte en vriendelijke bediening in een sfeervolle entourage. Er was met mijn verzoek om een aardigheidje te doen voor de jarige rekening gehouden. Jammer dat de kreeft die ik had besteld taai was dat zorgde voor een minpuntje. Al de anderen gerechten waren heerlijk.

DirkMolenaar
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 27/03/2016

Uitgebreide kaart met heerlijke gerechten....

Uitgebreide kaart met heerlijke gerechten. Gezellig restaurant met goede sfeer.

datum score