Beoordelingen van Zaowang Zuid

1584 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
1584 beoordelingen
datum score
Ruben
Beoordeeld op: 15/02/2020
Ruben beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Één van de beste plaatsen met de beste service...

Één van de beste plaatsen met de beste service gekregen ! Top eten maar gewoon hele goeie service met een speciale touch

Jessica
Beoordeeld op: 15/02/2020
Jessica beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten is super lekker en super vers en de...

Het eten is super lekker en super vers en de bediening super vriendelijk! Echt de moeite!

Sven
Beoordeeld op: 15/02/2020
Sven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

We kregen een tafel we konden er amper tussen....

We kregen een tafel we konden er amper tussen. Redelijk lang moeten wachten op het eten en na het eten kregen we te horen dat er ook wijn in karaf te krijgen was en dit stond niet oo de kaart

Paul
Beoordeeld op: 14/02/2020
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Gezellig en lekker....

Gezellig en lekker.

Bettina
Beoordeeld op: 08/02/2020
Bettina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zoals steeds, super lekker EN vriendelijke...

Zoals steeds, super lekker EN vriendelijke bediening!

Daisy
Beoordeeld op: 05/02/2020
Daisy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Ik had bij de reservatie een gezellig tafeltje...

Ik had bij de reservatie een gezellig tafeltje gevraagd en dit is eigenlijk het eerste restaurant dat hier effectief rekening mee heeft gevraagd en een gezellig tafeltje voorzien had. De bediening was zeer vlot en enorm vriendelijk. Na het bestellen van ons eten is er iets misgegaan met de bestelling en hebben wij toch wel langer moeten wachten dan voorzien (+-45 minuten) maar de ober is zich uitgebreid komen excuseren en heeft ons eerlijk gezegd dat ze de bonnetjes verwisseld hadden. Wij hebben een gratis drankje aangeboden gekregen van de zaak en dat zijn wat mij betreft alleen maar pluspunten. Zeer lekker gegeten zoals altijd! Ik kan ZoaWang Zuid alleen maar aanraden.

Marcella
Beoordeeld op: 04/02/2020
Marcella beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Goede service en de sushi was weer smakelijk!...

Goede service en de sushi was weer smakelijk!

Danielle
Beoordeeld op: 31/01/2020
Danielle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

lekker eten en super vriendelijke bediening !!!...

lekker eten en super vriendelijke bediening !!!

Alexander
Beoordeeld op: 28/01/2020
Alexander beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijke service en heel lekker gegeten....

Vriendelijke service en heel lekker gegeten.

Patrick
Beoordeeld op: 27/01/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Goed ontvangen, goede bediening...

Goed ontvangen, goede bediening

datum score