Beoordelingen van Kloonies

606 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
606 beoordelingen
datum score
Jessy
Beoordeeld op: 24/01/2023
Jessy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Kloonies geeft een ontspannen indruk. Gezellige...

Kloonies geeft een ontspannen indruk. Gezellige zithoekjes en vooral super lekker eten!!!! Leuke plek om bij te praten. Koude drankjes zijn ook een aanrader.

Yves
Beoordeeld op: 23/01/2023

Gewoon top!...

Gewoon top!

Karen
Beoordeeld op: 16/01/2023
Karen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker ontbijt, goede bediening...

Lekker ontbijt, goede bediening

Steffi
Beoordeeld op: 15/01/2023
Steffi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Superlekker eten en heel fijne bediening. Ik...

Superlekker eten en heel fijne bediening. Ik had doorgegeven dat mijn man jarig was, er was een kaarsje voorzien

Irmgard
Beoordeeld op: 15/01/2023
Irmgard beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Snelle en vriendelijke bediening. Leuke sfeer....

Snelle en vriendelijke bediening. Leuke sfeer. Gezond, lekker eten.

Katleen
Beoordeeld op: 09/01/2023

Lekker eten en vriendelijke bediening....

Lekker eten en vriendelijke bediening.

Véronique
Beoordeeld op: 08/01/2023
Véronique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten, fantastisch bediend. Heel profe...

Lekker gegeten, fantastisch bediend. Heel professioneel personeel en super beleefd.

Marina
Beoordeeld op: 07/01/2023

zeer originele en lekker eten + zeer vriendelij...

zeer originele en lekker eten + zeer vriendelijke bediening toiletten waren erg verouderd en kon beter

Kristel
Beoordeeld op: 07/01/2023
Kristel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Een zeer goede en vriendelijke bediening Ontbij...

Een zeer goede en vriendelijke bediening Ontbijt was zeer uitgebreid en lekker Zowel klassiek ontbijt als vegetarisch Aangenaam kader

Cornelis D.
Beoordeeld op: 07/01/2023
Cornelis D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Fijne mensen Lekker eten Fijne sfeer...

Fijne mensen Lekker eten Fijne sfeer

datum score