Beoordelingen van De Burgerij Eilandje

461 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
461 beoordelingen
datum score
Didier
Beoordeeld op: 23/06/2019
Didier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Leuke plaats, lekkere burgers en goede bedienin...

Leuke plaats, lekkere burgers en goede bediening!

Sven
Beoordeeld op: 23/06/2019
Sven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Wij hadden reeds meerdere dagen op voorhand...

Wij hadden reeds meerdere dagen op voorhand gereserveerd, reservatie om 17:30uur. In de reservatie werd als voorkeur een tafel aan het raam gevraagd. In Antwerpen is het 1 met het verkeer niet eenvoudig om uw timing perfect af te stemmen en 2 niet eenvoudig om parkeerplaats te vinden. We zijn dus inderdaad iets later....17:42 uur. Net voor ons, aan de mensen die voor ons staan, wordt blijkbaar onze gereserveerde tafel toegewezen en inderdaad een tafel (en laatste tafel) aan het raam. Onze voorgangers hadden helemaal niet gereserveerd maar krijgen deze toch toegewezen?!? Een beetje tolerantie naar timing mag men toch wel verwachten! Het is nu niet dat we 45 minuten te laat zijn of dergelijke. 12 minuutjes.......en hopla einde reservatie. Waarom nog reserveren dan?

Kim
Beoordeeld op: 21/06/2019

Leuke sfeer, tof om te doen met de collega’s...

Leuke sfeer, tof om te doen met de collega’s

Martine
Beoordeeld op: 17/06/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het eten was heel lekker ! Wat ons stoorde...

Het eten was heel lekker ! Wat ons stoorde waren de verschrikkelijk vuile toiletten, terwijl het ZEER talrijke personeel zich liever bezighield met in groepjes staan tateren en plezier maken

Liesbet
Beoordeeld op: 16/06/2019
Liesbet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De locatie is top en de burgers ook....

De locatie is top en de burgers ook.

Doro
Beoordeeld op: 15/06/2019
Doro beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Eerst goeie en snelle communicatie over de...

Eerst goeie en snelle communicatie over de reservering (bevestiging en herinnering). Lekker gegeten en heel vriendelijke en behulpzame bediening.

Marisa
Beoordeeld op: 14/06/2019
Marisa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijk en het eten was echt super...

Heel vriendelijk en het eten was echt super lekker. Heb het dan ook niet kunnen laten om al te stoefen en voor te stellen dit opnieuw te doen.

Katleen
Beoordeeld op: 11/06/2019
Katleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker, vers, vriendelijke bediening, goede...

Lekker, vers, vriendelijke bediening, goede service!

Thomas
Beoordeeld op: 10/06/2019
Thomas beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Ons meisje at haar kinderburger niet op. Toen...

Ons meisje at haar kinderburger niet op. Toen ik proefde, bleek die te veel gepeperd - genre "dop pepervaatje eraf gevallen". De serveerster kwam: "Heeft het gesmaakt ?" Niet dus. Ik meldde, dat er veel te veel peper op de burger zat. Zo veel, dat er duidelijk een fout is gemaakt. Mevrouw meldde laconiek, dat dat een kwestie van smaak was en aangezien de vader ook had geproefd, dan zou dat wel een kwestie van genen zijn. Mijn vrouw heeft nog bij de kassa haar beklag gedaan - zelfde reactie. Prima... Ellis Burger zit aan de overkant

datum score