Heerlijke wijntjes en eten met bovendien een...
Heerlijke wijntjes en eten met bovendien een erg vriendelijke ober. We komen zeker nog eens!
Leuk concept, goed eten, goede bediening, huiskamersfeer, mooie wijnen.
Supervriendelijke, professionele bediening. Zeer lekkere gerechtjes met bijzondere aangepaste wijnen. Top.
We hebben erg genoten van onze avond bij Schnitzel. Spontane bediening door de chef, lekkere natuurcava en heerlijke gerechtjes met verrassende smaken.
Verrassend en lekker gegeten. Aankleding/interieur was basic en zou mooier en interessanter kunnen.
Topgerechtjes in een huiselijke sfeer en aan een billijke prijs. Aanrader!
Al heel vaak gewwest , altijd heerlijk eten voor een geweldige prijs , super vriendelijke bediening! Echte aanrader. Toffe playlist. Kort om toppie
Zeer lekker gegeten en een attente bediening. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Heerlijk verrassende hippe gerechten, de stijl deed ons denken aan Ottolenghi. De bloemkool uit de oven was geweldig, de harder had iets Japans sushi achtig. Enorm lekkere sausjes van groenten en kruiden. De wijnen waren niet normaal goed. Verassend, smaken die je niet in de supermarkt vindt en overheerlijk. De Barbera bij het vleesgerecht was even lekker als een barbera die we dronken in een restaurantje op een berg in Piemonte. De sfeer is gemoedelijk en fijn. De prijs is echt laag voor wat je krijgt. Een stuk goedkoper dan andere culinaire restaurants. En last but not least, de muziekkeuze is geweldig.