Beoordelingen van Nuova Era

156 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
156 beoordelingen
datum score
Daniel
Beoordeeld op: 21/04/2022
Daniel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Simpelweg omdat de pizza's zalig waren! Spijtig...

Simpelweg omdat de pizza's zalig waren! Spijtig dat achteraf de rekening / een simpel bedrag, niet kon gedeeld worden door 2 (aparte kaarten) : zou klantvriendelijker zijn.

André
Beoordeeld op: 27/03/2022
André beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijke eten, leuke Italiaanse sfeer. Goede...

Heerlijke eten, leuke Italiaanse sfeer. Goede aandacht van de bediening. Ook goede wijnkaart, passend bij eten.

Anthony
Beoordeeld op: 26/03/2022
Anthony beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles, lekker eten & vriendelijk personeel.....

Alles, lekker eten & vriendelijk personeel.. super!

Monique
Beoordeeld op: 21/03/2022
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

prijs kwaliteit ok Druk bezochte zaak, moet...

prijs kwaliteit ok Druk bezochte zaak, moet er wel snel vooruit gaan wat wel jammer is als je een gezellig ontspannen avondje wil plannen.

Willem
Beoordeeld op: 16/03/2022
Willem beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was zeer goed, de bediening ook....

Het eten was zeer goed, de bediening ook.

Alex
Beoordeeld op: 04/03/2022
Alex beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke bediening, personeel...

Vlotte en vriendelijke bediening, personeel

Erik
Beoordeeld op: 03/03/2022
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

zoals steeds superlekker en op zijn Italiaans,...

zoals steeds superlekker en op zijn Italiaans, met heel de familie rustig tafelen en drinken voor een juiste prijs.

Martin
Beoordeeld op: 01/03/2022
Martin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Familierestaurantje, vriendelijke bediening....

Familierestaurantje, vriendelijke bediening. Lekkere Italiaanse keuken.

Greet
Beoordeeld op: 28/02/2022
Greet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Helaas was de bediening en kader ver ondermaats...

Helaas was de bediening en kader ver ondermaats. Ondanks onze reservering van 7 dagen op voorhand, werden we met 4 aan een tafeltje midden in de gang geplaatst vlak voor de in/uitgang. De zaak zat overvol en ze waren duidelijk overboekt!! Binnen de 5 minuten werden onze glazen met water gevuld, werd onze aperitief gebracht en stond ook onze bestelling op tafel. De tafel naast ons, stond op letterlijk 1.5 cm van onze tafel. Kortom een avondje ‘uit eten’ werd een blitzbezoek in een overvolle keet met een hels lawaai. Ik denk dat een bezoek aan Mc Donalds drive in, een beter idee was geweest, even snel, maar minder lawaai en chaos! Kortom Nuova Era laten we voortaan voor wat het is…

hugo
Beoordeeld op: 27/02/2022
hugo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

TOP!!!!!...

TOP!!!!!

datum score