Beoordelingen van Nuova Era

123 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
123 beoordelingen
datum score
Martine
Beoordeeld op: 26/07/2021
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goede en vriendelijke bediening. Lekkere,...

Zeer goede en vriendelijke bediening. Lekkere, authentieke, verse Italiaanse gerechten.

Defossé
Beoordeeld op: 22/07/2021
Defossé beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename bediening, lekker eten....

Aangename bediening, lekker eten.

Marc
Beoordeeld op: 11/07/2021
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening. Verzorgde maaltijden....

Vriendelijke bediening. Verzorgde maaltijden.

gerda
Beoordeeld op: 10/07/2021
gerda beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Top sfeer en leuke bediening. Ben echter wat...

Top sfeer en leuke bediening. Ben echter wat teleurgesteld in de pizza's: niet warm genoeg opgediend en wat teleurgesteld qua kwaliteit

Elisabeth
Beoordeeld op: 03/07/2021
Elisabeth beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Splendido serata! Grazie per il ottimo servizio...

Splendido serata! Grazie per il ottimo servizio. Ciao Elisabetta

Birgit
Beoordeeld op: 01/07/2021
Birgit beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij komen hier op regelmatige basis. Eten is...

Wij komen hier op regelmatige basis. Eten is ongelooflijk lekker en de service fantastisch! Echt even weg in het authentieke Italië

Sandra
Beoordeeld op: 01/07/2021
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen

Bravissimo come sempre! :-D...

Bravissimo come sempre! :-D

Lieven
Beoordeeld op: 28/06/2021
Lieven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk onthaal. Lekker eten in een...

Zeer vriendelijk onthaal. Lekker eten in een familiale sfeer. Een aanrader.

Tosh
Beoordeeld op: 26/06/2021
Tosh beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eindelijk!! Na lange tijd niet meer kunnen...

Eindelijk!! Na lange tijd niet meer kunnen of mogen uit eten gaan nog eens langs onze favoriete Italiaan!! Nog steeds de beste “vant stad”

Yves
Beoordeeld op: 20/06/2021
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Steeds heel vriendelijk ontvangst, goede servic...

Steeds heel vriendelijk ontvangst, goede service en natuurlijk het lekkere eten waarom we steeds terug keren. Spijtig dat het zo druk was dat het personeel totaal geen tijd had om die anders zo persoonlijke bediening toe te passen. Ze hebben zich er zelfs voor geëxcuseerd, wat hen echt typeert. De vriendelijke Italiaanse charme. We komen zowiezo nog terug. Familie Janssens tafeltje 16

datum score