Beoordelingen van Restaurant Marcel

1437 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
1437 beoordelingen
datum score
Chantalle
Beoordeeld op: 29/02/2020
Chantalle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Leuke avond, prima gegeten...

Leuke avond, prima gegeten

Peggy
Beoordeeld op: 29/02/2020
Peggy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

We hebben ongelooflijk lekker gegeten met perfe...

We hebben ongelooflijk lekker gegeten met perfect aangepaste wijnen erbij. De bediening was geweldig, heel vriendelijk en zeer bekwaam. Dit is een absolute aanrader !!!

Roel
Beoordeeld op: 28/02/2020
Roel beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Zeer lekker eten, aangename bediening...

Zeer lekker eten, aangename bediening

Martine
Beoordeeld op: 28/02/2020
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel en heerlijke keuken...

Vriendelijk personeel en heerlijke keuken

Marc
Beoordeeld op: 26/02/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

aangename ontvangst , eten zeer goed...

aangename ontvangst , eten zeer goed

Dimitri
Beoordeeld op: 26/02/2020

Supergezellig en zeeeer lekker. Goede wijnen...

Supergezellig en zeeeer lekker. Goede wijnen en netjes geserveerd. Echt top !

placeholder
Luk
Beoordeeld op: 25/02/2020
Luk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

zeer gezellig interieur, standingvol geklede...

zeer gezellig interieur, standingvol geklede tafels, obers piekfijn in orde. Bij het binnenkomen zie je al onmiddellijk dat dit een ander soort type restaurant is. Schotels waren ook zeer verzorgd.

Frank
Beoordeeld op: 23/02/2020
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het duurde wel heel erg lang voordat het hoofd...

Het duurde wel heel erg lang voordat het hoofd gerecht kwam. Werd ook niet gevraagd of we nog wat wilden drinken.

robert
Beoordeeld op: 23/02/2020
robert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Kwaliteit gerechten, aangename sfeer, zeer...

Kwaliteit gerechten, aangename sfeer, zeer goede en vriendelijke bediening

Hilde
Beoordeeld op: 23/02/2020
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

merci merci top top fam ocmw...

merci merci top top fam ocmw

datum score