Beoordelingen van Siam Sally

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
datum score
Audrey
Beoordeeld op: 06/02/2020
Audrey beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Fantastisch vers bereid lekker eten....

Fantastisch vers bereid lekker eten.

Tom
Beoordeeld op: 26/01/2020
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heerlijk eten, hip kader, super bediening....

Heerlijk eten, hip kader, super bediening. Een alternatief voor de dim sum zou fijn zijn.

Joris
Beoordeeld op: 26/01/2020
Joris beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Lekker...

Lekker

Isabelle
Beoordeeld op: 26/01/2020
Isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel gezellige locatie, kleine kaart met verse...

Heel gezellige locatie, kleine kaart met verse gerechten en aangename bediening die ruim de tijd voor je neemt!

luc
Beoordeeld op: 19/01/2020
luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Hoi Zeer lekker !! Eerlijke keuken, maar wel...

Hoi Zeer lekker !! Eerlijke keuken, maar wel alternatief...

christelle
Beoordeeld op: 19/01/2020
christelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

We hebben heel lekker gegeten....

We hebben heel lekker gegeten.

Katrien
Beoordeeld op: 18/01/2020
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Origineel decor en superlekker eten!!! Een...

Origineel decor en superlekker eten!!! Een echte aanrader!

Lenaerts
Beoordeeld op: 10/01/2020
Lenaerts beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Top keuken! Heerlijk authentieke Thaise keuken....

Top keuken! Heerlijk authentieke Thaise keuken. Super originele sfeer. Heerlijk out of the box met ook zeer lekkere wijnen. Zeer goed prijs/kwaliteit verhouding. Erg correct.

Luyckx
Beoordeeld op: 28/12/2019
Luyckx beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, mooi kader...

Lekker eten, mooi kader

Vicky
Beoordeeld op: 24/12/2019
Vicky beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zowel eten, setting, sfeer was super! Ook zeer...

Zowel eten, setting, sfeer was super! Ook zeer vriendelijke bediening! Zeer positieve ervaring en kom zeker terug!

datum score