Beoordelingen van Restaurant Octave

172 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
172 beoordelingen
datum score
Hanna
Beoordeeld op: 28/11/2021
Hanna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Het was heerlijk!...

Het was heerlijk!

Angela
Beoordeeld op: 26/11/2021
Angela beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Wonderful staff. Awesome view and very deliciou...

Wonderful staff. Awesome view and very delicious food.

Jan
Beoordeeld op: 23/11/2021
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Prima service, lekker eten...

Prima service, lekker eten

Victoria
Beoordeeld op: 23/11/2021
Victoria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Sehr leckeres Essen in einer schönen Atmosphäre...

Sehr leckeres Essen in einer schönen Atmosphäre. Absolut empfehlenswert.

Jeff
Beoordeeld op: 19/11/2021
Jeff beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Zeer lekker maar klein voorgerecht en ruim...

Zeer lekker maar klein voorgerecht en ruim voldoende hoofdgerecht

Mark
Beoordeeld op: 15/11/2021
Mark beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Mijn ouders zijn in de watten gelegd door julli...

Mijn ouders zijn in de watten gelegd door jullie. Ze hebben heerlijk gegeten en gedronken en genoten van jullie gastvrijheid. We komen zeker bij jullie terug!!!

Manu
Beoordeeld op: 15/11/2021
Manu beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Voor deze prijs ben je heel goed gediend: lekke...

Voor deze prijs ben je heel goed gediend: lekker eten, rustig tafelen en dikke pluim ook voor de vriendelijke service!

Alois
Beoordeeld op: 14/11/2021
Alois beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Tevreden terugblik op bijzonder geslaagde avond...

Tevreden terugblik op bijzonder geslaagde avond.

Debby
Beoordeeld op: 13/11/2021
Debby beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Erg lekker gegeten en goede bediening....

Erg lekker gegeten en goede bediening.

Kathleen
Beoordeeld op: 13/11/2021
Kathleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Superleuke locatie met prachtig zicht. Heel...

Superleuke locatie met prachtig zicht. Heel lekker eten met verrassende touch en chocladeverwennerij bij koffie en thee. Ook de bediening was top en enorm vriendelijk. Kortom een echte aanrader.

datum score