Beoordelingen van Ter Rivierenhof

240 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
240 beoordelingen
datum score
Koen
Beoordeeld op: 03/05/2021

Was gesloten dus kan ik geen beoordeling geven...

Was gesloten dus kan ik geen beoordeling geven

Alice
Beoordeeld op: 20/10/2020
Alice beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Niets op aantemerken, vriendelijk personeel,...

Niets op aantemerken, vriendelijk personeel, eten heel lekker, en voorzieningen covid 19 helemaal in orde , wat die stomme regering ook mag beweren

Danny
Beoordeeld op: 19/10/2020
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vaste klant daar! Goede service zeker vriendeli...

Vaste klant daar! Goede service zeker vriendelijke mensen ,en vooral heel lekker eten!! Beste in de omtrek!

Peter
Beoordeeld op: 18/10/2020
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Lekker gegeten maar vooral zeer veilig met...

Lekker gegeten maar vooral zeer veilig met alle perfecte maatregelen tegen Corona.

Helena
Beoordeeld op: 18/10/2020
Helena beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is er altijd super lekker en verzorgd....

Het is er altijd super lekker en verzorgd. Het personeel altijd een vriendelijk woord en lief. Ook wordt heel goed rekening gehouden met de regels van COVID-19

mieke
Beoordeeld op: 17/10/2020
mieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijk onthaal ondanks het slechte nieuws...

vriendelijk onthaal ondanks het slechte nieuws dat net kwam met de aankondiging dat men vanaf maandag voor een maand (maar in werkelijkheid hoe lang ?) moet sluiten het eten was super lekker zoals altijd

Rita
Beoordeeld op: 16/10/2020
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

steeds lekker eten,verzorgd en goede prijs...

steeds lekker eten,verzorgd en goede prijs kwaliteit verhouding;Aangenaam kader en vooral zeer vriendelijke bediening

Erwin
Beoordeeld op: 15/10/2020
Erwin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

't Was lekker en verzorgd, enkel jammer dat...

't Was lekker en verzorgd, enkel jammer dat de steak van mijn echtgenote niet écht warm was.. Verder ! njam, njam !

Yelena
Beoordeeld op: 13/10/2020
Yelena beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, gezellig en vriendelijke bediening...

Lekker eten, gezellig en vriendelijke bediening.

Ida
Beoordeeld op: 12/10/2020
Ida beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig Lekker eten Vlotte bediening Flexib...

Gezellig Lekker eten Vlotte bediening Flexibel- we mochten langer blijven dan voorzien

datum score