Beoordelingen van Tot Straks

23 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
23 beoordelingen
datum score
Ria
Beoordeeld op: 30/09/2019
Ria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De paella-avond hadden we niet gepland maar...

De paella-avond hadden we niet gepland maar was een leuke verrassing. Heel lekkere paella met veel zeevruchten en kip. Superlekkere creme catalane als dessert, jammer dat die niet à volonté was. De huiswijn, zowel de witte als de rode: prima ! Zo voortdoen !!!

Veerle
Beoordeeld op: 29/09/2019
Veerle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening. Spijtig dat we naar...

Vriendelijke bediening. Spijtig dat we naar het fruitsap moesten vragen en dat er geen yoghurt was voorzien.

Ria
Beoordeeld op: 23/09/2019
Ria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten, vriendelijke bediening, rustig...

Lekker gegeten, vriendelijke bediening, rustig en gezellig restaurant.

Davy
Beoordeeld op: 17/09/2019
Davy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Van het ontvangst tot het vertrek een perfecte...

Van het ontvangst tot het vertrek een perfecte ervaring. Nogmaals onze dank voor de kleine attentie voor de kinderen en ons. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Myriam
Beoordeeld op: 12/09/2019
Myriam beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en zéér vriendelijke bediening. Gezellig...

Vlotte en zéér vriendelijke bediening. Gezellige rustige sfeer...we hebben ervan genoten.

Steven
Beoordeeld op: 09/09/2019
Steven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke service en superlekker gegeten...

Vriendelijke service en superlekker gegeten voor een prijsje!

Walter
Beoordeeld op: 09/09/2019
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker, verzorgd en vriendelijk !...

Lekker, verzorgd en vriendelijk !

Roland
Beoordeeld op: 01/09/2019

alles naar wens. Spijtig dat wij vooraf geen...

alles naar wens. Spijtig dat wij vooraf geen kennis hebben gekregen dat er die dag een kreeftenavond was gepland.

STEPHAN
Beoordeeld op: 08/08/2019
STEPHAN beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en juiste prijs kwalitei...

Vriendelijke bediening en juiste prijs kwaliteit

Gwendolyne
Beoordeeld op: 22/07/2019
Gwendolyne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De brunch is een echte aanrader. Super veel...

De brunch is een echte aanrader. Super veel keuze en allemaal lekker!!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in