Beoordelingen van Bistro Pompidou

1038 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
1038 beoordelingen
datum score
Tim
Beoordeeld op: 19/06/2021
Tim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening en toplocat...

Lekker eten, vriendelijke bediening en toplocatie

Benjamin
Beoordeeld op: 18/06/2021
Benjamin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Supervriendelijke service, superlekker eten...

Supervriendelijke service, superlekker eten en supergoede locatie !

Ann
Beoordeeld op: 17/06/2021
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellig en lekker.. ik kom hier heel graag...

Gezellig en lekker.. ik kom hier heel graag terug! En mijn gezelschap vond t ook supertof! Leuke sfeer

Vinciane
Beoordeeld op: 16/06/2021
Vinciane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer vriendelijke en vlotte service en lekker...

Zeer vriendelijke en vlotte service en lekker gegeten en zeer gezellig buiten op het terras !!

Inge
Beoordeeld op: 16/06/2021

Super vriendelijk personeel...

Super vriendelijk personeel

Johnny
Beoordeeld op: 15/06/2021
Johnny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Er was een goede en vriendelijke bediening...

Er was een goede en vriendelijke bediening in een gezellige setting en het eten was prima

Philip
Beoordeeld op: 14/06/2021
Philip beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede en diverse kaart, kwaliteit, heel vriende...

Goede en diverse kaart, kwaliteit, heel vriendelijk en chill personeel, rustige locatie

ann
Beoordeeld op: 13/06/2021
ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gereserveerd om 18:30. Blijkbaar werd er met...

Gereserveerd om 18:30. Blijkbaar werd er met een 'tweede shift' gewerkt en moesten we de tafel verlaten om 20:00. Geen dessert te verkrijgen ondanks vermelding op suggestiebord.

Jan
Beoordeeld op: 12/06/2021
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Bistro Pompidou is een topadres in groot Antwer...

Bistro Pompidou is een topadres in groot Antwerpen : leuk terras, vlotte bediening, lekker eten en drinken. Meer moet dat niet zijn. Wijnen van Global Wineries zijn top. Nu nog wat meer lekkere Belgische - lees Waalse - producten op de kaart en het zou helemaal af zijn !

Godelieve
Beoordeeld op: 12/06/2021
Godelieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

perfect eten, perfecte service, deftige prijzen...

perfect eten, perfecte service, deftige prijzen

datum score