Mooi kader, super vriendelijk onthaal en bedien...
Mooi kader, super vriendelijk onthaal en bediening, zeer lekkere gerechten en een correcte prijs!
Gezellig ingericht huiskamerrestaurant met een uitstekende bediening en lekkere gerechtjes. De kreeft was overheerlijk…..sterrenniveau! Prijs/kwaliteit correct.
Kennis gemaakt met voor ons nog onbekende smaken . Komen zeker terug voor de diner-menu.
Heel tevreden over de hele lijn na ons eerste en zeker niet ons laatste bezoek. Zowel de bediening als het eten waren top!
We werden nogmaals door het team van J&J heerlijk verrast. Het 4-gangen menu was van begin tot einde een streling voor de smaakorganen. Ook de aangepaste wijnen waren een aangename aanvulling bij de respectievelijke gangen. De bediening was zeer vriendelijk, vlot en charmant. The Table blijft ons boeien....
Super lekker echt smaakbommetjes Lieve bediening en mooi kader Veel redenen om nog eens terug te gaan
Het kan bijna niet beter. Een gastvrouw uit de duizend. Vriendelijk, grappig, elegant en duidelijk met kennis van zaken. Dit alles in een rustig en aangenaam kader. Wat we aten was mooi gebalanceerd. Er lag niets te weinig of teveel op het, ongelofelijk mooi opgemaakte, bord. Elk ingrediënt kwam tot zijn recht en alles paste wonderlijk bij mekaar. Zelden een zo evenwichtig menu gezien met af en toe een aangename verrassing..
Lekkere en originele gerechtjes.Aangenaam verrassende wijnkeuze met de nodige uitleg.Correcte en vriendelijke bediening
Bijna perfect, maar te lange wachttijd voor 3de gang (wachten tot iedereen met een 5-gangen menu hun extra kreeft op had, dat kan toch niet de bedoeling zijn), en een stukje lamsvlees wat de helft vet was en nooit op een bord had mogen komen. Spijtig, want de rest was echt super.