Beoordelingen van O'velo

670 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
670 beoordelingen
datum score
Roger
Beoordeeld op: 28/11/2022
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

ALLES WAS IN ORDE NA HET ETEN IS HET OOK NOG...

ALLES WAS IN ORDE NA HET ETEN IS HET OOK NOG MOGELIJK OM NOG MET DE FAMIELIE NOG WAT TE BLIJFEN EN IETS TE DRINKEN

Felyn
Beoordeeld op: 25/11/2022
Felyn beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was zeer goed ,verzorgd. Vriendelijke...

Het eten was zeer goed ,verzorgd. Vriendelijke bediening.Dj is ook zeer goed. Je hebt een klant aan ons.

Luc
Beoordeeld op: 25/11/2022
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zoals altijd prima in orde, leuke seniorendansn...

Zoals altijd prima in orde, leuke seniorendansnamiddag in een mooi en net interieur, met ’s middags eerst een lekkere en verzorgde brunch met supervriendelijke bediening, en daarna een gezellige dansnamiddag. Wij hebben er opnieuw van genoten, een aanrader om dit eens mee te maken!

Gilbert
Beoordeeld op: 25/11/2022
Gilbert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles tot in de puntjes verzorgd...

Alles tot in de puntjes verzorgd

Guy
Beoordeeld op: 21/11/2022
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

een zeer geslaagd feest met 25 personen, top...

een zeer geslaagd feest met 25 personen, top bediening en lekker eten, bedankt.

Freddy
Beoordeeld op: 21/11/2022
Freddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Verzorgde gerechten & een perfecte bediening....

Verzorgde gerechten & een perfecte bediening.

Michel
Beoordeeld op: 20/11/2022
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben smakelijk gegeten en het personeel...

We hebben smakelijk gegeten en het personeel was uiterst vriendelijk.

Roger
Beoordeeld op: 14/11/2022
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Vriendelijke bediening,en het eten is verzorgd....

Vriendelijke bediening,en het eten is verzorgd.Ik heb het reeds aan verschillende personen aanbevolen

Paul
Beoordeeld op: 12/11/2022
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Tevreden alles opperbest. Vatbaar. Voor...

Tevreden alles opperbest. Vatbaar. Voor herhaling groetjes

Freddy
Beoordeeld op: 07/11/2022
Freddy beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening & een zeer lekkere gerec...

Vriendelijke bediening & een zeer lekkere gerechten.

datum score