Beoordelingen van O'velo

320 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
320 beoordelingen
datum score
Patrick
Beoordeeld op: 10/05/2021

Vriendelijke mensen,lekker...

Vriendelijke mensen,lekker

Geert
Beoordeeld op: 10/05/2021
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gemoedelijk, veilig...

Gemoedelijk, veilig

Linde
Beoordeeld op: 10/05/2021
Linde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel....

Vriendelijk personeel.

Jean-Pierre
Beoordeeld op: 05/05/2021

Vlotte bediening, en zeer lekkere maaltijd....

Vlotte bediening, en zeer lekkere maaltijd.

Jean-Pierre
Beoordeeld op: 29/04/2021
Jean-Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bedankt voor de inzet van uw personeel om de...

Bedankt voor de inzet van uw personeel om de lunch aan huis brengt. Omwille respect voor mijn handicap, heb een zeer slechte mobiliteit. Alvast zeer bedankt en doe de groeten aan het personeel en de kok voor het goede eten.

Beoordeeld op: 06/04/2021
beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

ik ben niet op retaurantbezoek bij jullie gewee...

ik ben niet op retaurantbezoek bij jullie geweest,wel het ontbijtpakket ontvangen tot volledige tevredenheid

Eric
Beoordeeld op: 24/02/2021
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Een heerlijke lunch en bijna teveel, maar zo...

Een heerlijke lunch en bijna teveel, maar zo lekker dat je alles toch maar heerlijk naar binnen speelt.

Monique
Beoordeeld op: 07/02/2021
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Zoals altijd super lekker en keivriendelijke...

Zoals altijd super lekker en keivriendelijke bediening! 10/10

Paul
Beoordeeld op: 01/02/2021
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Alles was oké en smakelijk...

Alles was oké en smakelijk

Eric
Beoordeeld op: 31/01/2021
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

De takeaway lunch was superlekker, mooie portie...

De takeaway lunch was superlekker, mooie porties, lekker brood bij de soep, lekker dessertje, elke dag mooi gevarieerd. alles netjes coronaproof afgeleverd. Een dikke aanrader, nummer 1 op mijn lijst!

datum score